Denizli Çameli Karayolu inşaatında son ihale ile birlikte çalışmalar hız kazandı.

15 ekim tarihinde yenilenen ihale sonrasında “13 yıllık rüyamız” dediği Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan “Yol çalışmalarımız kış mevsimi ile birlikte daha da hızlandı. Kısa sürede tamamlanıp hizmete girmesini bekliyoruz” diye konuştu.

 

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan “13 yıllık hayalimiz artık gerçeğe dönüşüyor. Denizli Milletvekilimiz ve Önceki Dönem Ekonomi Bakanımız Nihat Zeybekçinin talimatları doğrultusunda Karayolları Bölge Müdürlüğünce YDA Firmasına verilmiş olup çalışmalar başlamıştır. Çalışmalarda hız kesmeden devam ettiğini Çameli-Acıpayam Yolumuz da herhangi bir sıkıntının yaşanmadığını planlanan ölçüde çalışmaların devam ediyor

Gelecek sene açılacak yolumuz ile Çameli-Denizli yolu ile virajlar azalacak, yol genişleyecek ve eğim düşürülecek. Bu sayede yeni yol daha kısa, daha sağlıklı ve daha konforlu olacak.Şimdiden İlçemize ve Bölge halkımıza hayırlı olsun Yol çalışma sahasında herhangi bir sıkıntı yaşanmadığını belirtti.2019 yılına kadar bu yolun devamı olan Fethiye ve Gölhisar yollarını da tamamladıktan sonra Çameli İlçesinin yol gibi bir problemi de kalmayacaktır” dedi.

Editör: TE Bilişim