Denizli Gazeteciler Cemiyeti İlyas Haytan Toplantı Salonu’nda tanıtımı gerçekleştirilen fuar hakkında bilgi veren Kadir Enyüce, “Fiesta Organizasyon olarak Birol Karataş ve ben Kadir Enyüce, İç Anadolu ve Ege Bölgelerinde festivaller yapıyoruz. Geçen yıl da aynı tarihlerde Denizli’deydik. Birçok yerde festival yapıyoruz; fakat kendi memleketimizde, özellikle yöresel lezzetlerin buluştuğu yöresel fuar başlığı altında geçen yıl Servergazi Kapalı Pazaryeri’nde festivalimizi gerçekleştirdik” dedi dedi.

“ Bu sene de Eko Yiğit Plaza’da bulunan Bera Düğün Salonu’nu tuttuk” diyen Organizatör Kadir Enyüce, açıklamalarına şu şekilde devam etti:

“Orada 1000 merte karelik kapalı alanda esnaflarımız, yöresel lezzet üstadı firmalarımız Türkiye’nin her yerinden geldiler. Fuarda hediyelik eşyalarda var.  Festival bugün başlıyor ve 9 Aralık’a kadar devam edecek. Tüm Denizlili vatandaşlarımızı bu lezzetlerden tatmaya, beğenirlerse almaya davet ediyoruz.  Seçim konusunda çok hassas davrandık. 3. Sınıf hiçbir firmayı getirmemeye çalıştık. Antep’ten, Kahramanmaraş’tan, Erzurum’dan, Trabzon’dan , Ege Bölgesi’nden ve İç Anadolu’dan birçok firma var. Yaklaşık 30-40 ilden lezzetle ilgili başarılı firmaları fuarımıza davet ettik”.

Editör: TE Bilişim