Denizli Yıldızlar Spor Kulübü'nün Asbaşkanı Şerif Yunus Helvacı, "Hacı Şerif ile Potanın Şekerleri Parkede" projesi kapsamında Denizli Yıldızlar Spor Kulübü bünyesinde basketbol eğitimi alan çocuklar ile tanıştı.

Denizli Yıldızlar Spor Kulübü Asbaşkanı ve İşadamı Şerif Yunus Helvacı ile tanışan çocuklar eğlenceli vakit geçirirken Helvacı'nın helva ikramından sonra da mutlu oldular.

Denizli'nin yükselen markası Hacı Şerif'in katkıları ile faaliyete geçen proje kapsamında farklı dezavantajlı gruplardan gelen kız çocuklarına spor aracılığı ile sporun yanında sosyal ve kültürel etkinliklerle çocukların sosyal dahil edilmeleri amaçlanıyor.

Bu yıl faaliyete geçen projenin yürütücülüğünü Pamukkale Kaymakamlığı ve Pamukkale Belediyesi yapıyor. Ayrıca proje Pamukkale İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Pamukkale Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nın ortaklığında yürütülüyor.

Pamukkale Kaymakamlığı ve Pamukkale Belediyesi ilerleyen günlerde proje kapsamında aile ziyaretlerinde bulunarak çocuklarla ve aileler ile ilgilenecek.

 

YUNUS HELVACI: “ÇOCUKLARIN GÖZÜNDEKİ PIRILTIYI GÖRDÜM”

Projeyi değerlendiren Denizli Yıldızlar Spor Kulübü Asbaşkanı Şerif Yunus Helvacı:

“Bu proje ile çocuklar gibi ben de mutlu oldum. Çocukların gözlerindeki pırıltıyı gördüm. Hep birlikte yemeğe, sinemaya gideceğiz. Hayatında hiç sinemaya gitmeyen çocuklar var. Proje, çocukların sosyal gelişimine katkıda bulunacak. Hacı Şerif olarak Denizli’den kazandığımızı Denizli’ye vermek istiyoruz. Bu tür projelerin sayısı arttırılmalı. Ne kadar fazla insanımızı iyi ve güzel olan şeylere yönlendirirsek o kadar başarılı sayıyoruz kendimizi.” dedi.

Denizli Yıldızlar Spor Kulübü Baş Antrenörü ve Yöneticisi Yrd. Doç. Dr. Zekeriya Çelik ise proje içeriği hakkında açıklamalarda bulundu. Projenin yürütücülüğünü de yapan Çelik bu tarz projelerin önemli olduğunu belirterek:

 “İmkanları kısıtlı çocuklarımıza ve ailelerine dokunma şansı yakalıyoruz. Haftada iki gün düzenli basketbol eğitimi veriyoruz. Bunun yanında sosyal ve kültürel etkinliklerle ve aile ziyaretleriyle çocuklarımızı topluma ve hayata kazandırmaya çalışıyoruz. Öncelikle bu projeye destek veren Hacı Şerif, Forum Çamlık gibi kuruluşlara projelerimize verdiği destekten dolayı teşekkür ederim. Pamukkale Kaymakamlı’na, Pamukkale Belediyesi’ne de ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Bu projelerin örnek alınarak çoğaltılmasını ümit ediyorum.” dedi.

Editör: TE Bilişim