Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Başkanvekili Yusuf Garip, yeni yıl dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. 2020 yılının ülkemize ve tüm insanlığa huzur, barış, bereket, mutluluk getirmesini dileyen Garip, “2019 yılında acı tatlı birçok olay yaşadık. 2020’de daha güzel, mutlu ve huzurlu günleri millet olarak hep birlikte yaşayacağız. Yeni yılda da yılmadan, yorulmadan ülkemiz, vatanımız, bayrağımız, milletimiz için mücadelemizi sürdüreceğiz” diye konuştu.

“HER ALANDA MİLLİ OLACAĞIZ”

Türkiye'nin yerli ve milli projelerine de değinen Garip, "Ülkemiz artık yeni bir döneme girdi. Güçlü Türkiye bilimde, teknolojide her alanda kendini gösteriyor. 2019 yılının son günlerinde tasarımı ve teknolojisi ile tüm dünyayı etkileyen yerli otomobilimiz tanıtıldı. Türkiye olarak dışa bağımlılığımız azaldıkça dünya arenasında yerimiz sağlamlaşacaktır" dedi.

“MEHMETÇİKLERİMİZE ÜSTÜN BAŞARILAR DİLİYORUM”

Garip, vatan ve bayrak uğruna hayatlarını kaybeden aziz şehitleri rahmetle anarak, “Halen sınır ötesinde mücadele veren kahraman Mehmetçiklerimize üstün başarılar diliyorum. Güçlü Türkiye olarak ilerleyeceğimiz bir yıl temel hedefimizdir. Bu duygu ve düşüncelerle hemşehrilerimizin, milletimizin yeni yılını en içten duygularla kutluyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum” diye ifade etti.

Editör: TE Bilişim