Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Çivril ilçesini ziyaret etti. Denizli Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin Kıralan Mahallesi'nde yaptığı sıcak asfalt çalışmalarının startını veren Başkan Zolan, vatandaşlar tarafından sevgi gösterileri ve tezahüratlarla karşılandı.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Çivril'in Emirhisar, Gürpınar, Özdemirci ve Kıralan Mahallesi'ni ziyaret ederek vatandaşlarla kucaklaştı. Emirhisar, Gürpınar ve Özdemirci'de vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Zolan, daha sonra Kıralan Mahallesi'nde Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği sıcak asfalt çalışmalarını inceledi. Mahalle sakinleri tarafından sevgi gösterileri ile karşılanan Başkan Zolan, tezahüratlar eşliğinde Denizli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı'nın sıcak asfalt dökeceği Özdemirci Caddesi'ne kadar yürüdü. Burada kısa süre asfalt serme makinesi kullanarak çalışmanın başlangıcını yapan Başkan Zolan, yoğun ilgi gösteren kalabalığa seslendi. Kendilerini yalnız bırakmayan vatandaşlara teşekkür eden Başkan Zolan, Kıralan'ı en son Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ile beraber ziyaret ettiğini, buraya asfalt dökülürken mutlaka başında olacağına dair söz verdiğini hatırlattı. "Biz sözlerini unutanlardan değiliz" diyen Başkan Zolan, "Allah'ın izniyle ne diyorsak o. Bizler kardeşiz, bizler birbirimize sahip çıkacağız. Kimin ne derdi, ihtiyacı varsa hep beraber o ihtiyaçları karşılayacağız" dedi.

Mesirelik alan müjdesi

Kıralanlıların mesirelik alan isteği olduğunu anlatan Başkan Zolan, "İleride mesirelik alanımız var. İnşallah orada gerekli düzenlemeyi yapıp ne ihtiyaç varsa yerine getireceğiz. Ailenizle, arkadaşlarınızla, çocuklarınızla beraber orada dinlenip vakit geçirebilecek bir alan haline getireceğiz" diye konuştu. Vatandaşların mesirelik alana "Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan" adını verelim isteği üzerine Başkan Zolan, "Ben Kıralan'a gönlümü verdim, siz de bana gönlünüzü, sevginizi verin bu yeterli" diyerek teşekkür etti. Başkan Zolan, konuşmasını şöyle tamamladı: "İnşallah Kıralanımız her geçen gün daha güzel olacak. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. İnşallah yarınımız daha iyi olsun."

Editör: TE Bilişim