Denizli HAber - Denizli Valiliğimiz, Denizli Büyükşehir Belediyemiz, Kamu Kurumlarımız, Odalarımız, çok değerli Sanayicilerimiz ve işletmecilerimiz işbirliğinde; mesleki eğitim, istihdam ve insan kaynakları konusunda ihtiyaç duyan tüm tarafların katılımıyla bir yapı oluşturmak amacıyla yola çıkılan ve 2011 yılından bu yana Kurumsal hale gelen Denizli İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı(DENİF) bu yıl sanal(dijital) ortamda 200’e yakın firmanın katılımıyla gerçekleşti.

DENİF 2022, Oluşturulan Sanal İstihdam Fuarı teknolojisi ile daha global ve ulaşılabilir hale geldi. Sanal İstihdam Platformu sayesinde fuara katılım sağlayan işverenlerimiz iş arayanlar ile canlı mülakat yaptı. İş arayan vatandaşlarımız ise işverenlerin sanal stantlarına göz atarak görüşmeler gerçekleştirdi ve özgeçmişlerini doğrudan işverene takdim edebildi. Öğrenciler de işverenler ile görüşerek staj imkanlarını öğrenme fırsatı buldu.

Ayrıca fuar esnasında online seminerlere de katılım sağlayabilen vatandaşlarımız için iki gün boyunca farklı konularda 11 ayrı oturum Denizli İŞKUR aracılığı ile düzenlendi.

Dijital ortamda gerçekleştirilen fuara, İzmir ve Denizli’nin önde gelen işverenleri katılım sağlarken, İşverenlere toplamda 3500’e yakın CV bırakıldı.

2011 yılından bu yana Denizli İŞKUR tarafından geleneksel hale gelen ve Ilk defa dijital ortamda gerçekleştirilen Denizli 1. Sanal İstihdam Fuarı, daha fazla vatandaşımıza ulaşım sağlayarak başarı ile sonlandırıldı.

Editör: Tahir Aygün