Denizli EGS Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen gecede okulun her kademesinden yüze yakın öğrenci görev aldı. “Orta Asya’dan Anadolu’ya Göç” teması çerçevesinde şekillenen programda Şaman, Semah, Kafkas, Halay, Karadeniz, Teke, Kırklareli ve Zeybek figürlerine yer verildi.

Gecede aralarında çok sayıda devlet kurumu yetkililerinin, Pamukkale Eğitim Vakfı yöneticilerinin ve velilerin de bulunduğu çok sayıda izleyicinin kültür merkezini tamamen doldurduğu gözlemlendi. Yaklaşık bir saat süren gecede tüm öğrenciler maharetlerini sergiledi. Gece sonunda gecenin mimarı öğretmenlere Pamukkale Eğitim Vakfı Kurucu Temsilcisi Prof. Dr. Mehmet MEDER ve Pamukkale Eğitim Vakfı Başkanı Prof Dr. Hasan KAZDAĞLI tarafından çiçek takdim edilirken gecede söz alan Prof. Dr. Hasan KAZDAĞLI; yetenekli öğrencileri, onları yetiştiren aileleri ve öğretmenleri tebrik ettiğini dile getirdi.

Gece; tüm öğrenci, öğretmen ve okul yöneticilerinin bir araya geldiği hatıra fotoğrafıyla unutulmaz bir kare olarak izleyenlerin zihinlerine kazınmış oldu.

Editör: TE Bilişim