Denizlispor Kulübü, Pamukkale Üniversitesi AKUT öğrenci topluluğunun düzenlediği “Minikler Sinema ile Tanışıyor “ etkinliği kapsamında 19 köy okulu öğrencisinin sinema ile buluşturulduğu projeye destek oldu.

Denizlispor Başkanı Ali Çetin'in talimatları doğrultusunda projenin ulaşım sorununa çözüm olan Denizlispor Kulübü, kulüp otobüsünü projeye dahil ederek, ilk defa sinemaya giden minik öğrencilere tahsis etti.

Denizli'nin Honaz ilçesi'nin Karaçay İlkokulu öğrencilerinden daha önce sinemaya gitmemiş olan 3 ve 4. sınıf 19 öğrenci AKUT öğrenci topluluğunun düzenlediği etkinlikte sabah kahvaltısı ile başladığı güne sinema ile devam etti. “Rafadan Tayfa Dehliz“ animasyon filmini izleyen öğrenciler daha sonra Çamlık parkına giderek topluluk üyeleriyle birlikte eğlenceli bir gün geçirdi.

Projenin sona ermesinin ardından Denizlispor Başkan Yardımcısı Taner Atilla'yı ziyaret eden Pamukkale Üniversitesi AKUT öğrenci topluluğu, projeye verdiğimiz destek için kulübümüze teşekkür ederek, Atilla'ya plaket takdim etti.

Editör: TE Bilişim