Denizlispor Kulübü ile Abalıoğlu Yağ arasında 13 maçlık isim ve forma göğüs reklamı sponsorluğu anlaşması yapıldı.


Denizlispor takımı bugünden itibaren Abalı Denizlispor ismini kullanacak, forma göğüs reklamında ise “ABALI” logosu yer alacaktır.

Haluk Ulusoy Tesisleri’nde gerçekleşen anlaşma esnasında konuşma gerçekleştiren Abalıoğlu Yağ Yönetim Kurulu Başkanı Baha Abalıoğlu, “Her sezon elimizden geldiğince destek olduğumuz Denizlispor bu sezon çok farklı bir ivme yakaladı. Bu sezon maçlarımızı gururla takip ediyoruz. Bu yılda elimizden gelen desteği yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Desteklerinden dolayı Baha Abalıoğlu’na teşekkür eden Denizlispor Başkanı Ali Çetin, “Baha Abalıoğlu Bey’in nezdinde Orhan Abalıoğlu ve ailesine, Denizlispor’umuza yapmış oldukları destekleri için çok teşekkür ediyorum. Her yıl yaptıkları desteklerde en büyük payı Denizlispor’a ayıran Orhan Abalıoğlu ailesi gerçek bir Denizlispor sevgisi ortaya koymuşlardır. Şahsım ve yönetim kurulumuz adına Orhan Abalıoğlu ve ailesine çok teşekkür ediyorum. Ayrıca sponsorluk anlaşmasının sağlanmasında emeği geçen Sn. Recep Dayı Bey’e katkılarından dolayı yönetim kurulumuz adına teşekkür ederiz” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim