Yeni sezon hazırlıklarına hız veren ve transferde Sagal, Bakalorz, ve Rumen kaleci Pantilimon gibi yıldızlara imza attırıp Subotic ile söz kesen Denizlispor rotayı genç ve gelecek vaat ededen isimlere çevirdi. Daha önce Mustafa Kapı, Atalay Babacan hatta Recep Niyaz gibi genç yetenekleri elinden kaçıran Yeşil-Siyahlı kulübün profesyonelleri, Muhammed Zişan Turan’ın radarına aldı. 


16 YAŞINDA AMA DÜNYA ONU KONUŞUYOR!
Türkiye’de pek çok kulübün örnek aldığı akademisi ile adından söz ettiren Altınordu Klubunun alt yapısında görev yapan ve gerek Türkiye’de gerek Avrupa’da oynan maçlarda adından söz ettiren Muhammed Zişan Turan yerli ve yabancı pek çok takımın ilgi odağı durumunda. Alman ve İngiliz kulüplerinin de gelişimini yakından talip ettiği yetenekli futbolcu için önümüzdeki günlerde teklif sunulacak. 
Yukatel Denizlispor’un 2 yıldır takip ettiği 16 yaşındaki genç yeteneği transfer etmesi durumda profesyonel sözleşme imzalamak istediği ve A takımında görev göreceği öğrenildi. Özellikle ALKASS Dünya Kupasında İnter takımına karşı oynadığı futbol ve attığı golle milyonlarca futbol tutkununun dikkatini çeken Turan’ın böyle bir teklife sıcak bakabileceği konuşuluyor.


TRANSFER KONGREDEN ÖNCE BİTECEK
Yeni dönemde altyapıya daha fazla önem veren adımlar atan ve birkaç yıl içerisin de yetiştirdiği futbolculardan para kazanmak isteyen Denizlispor’un Muhammed Zişan Turan’ı bir yatırım transferi olarak düşündüğü öğrenildi. Oyunu iki yönüyle oynayabilen, gol vuruşlarındaki tekniği kadar alan savunmasındaki taktik becerisiyle de dikkatleri üzerine toplayan genç futbolcunun Ziraat Türkiye Kupası maçları ile zorluk derecesi düşük maçlarda forma girmesi bekleniyor. Horozlar, kadro istikrarını yakaladıktan sonra Turan’dan büyük paralar kazanmayı hedefliyor. Kulübün 10 Eylül günü gerçekleştirilecek kongre öncesi transferi bitirmek için Altınordulu yöneticilerle temasa geçeceği, sonraki satıştan pay içeren bir teklifte bulunmaya hazırlandığı öğrenildi.

Editör: TE Bilişim