Yukatel Denizlispor transferde suskunluğunu bozdu. Yeşil-siyahlılar Trabzonspor ile yollarını ayıran Nijeryalı futbolcu ile anlaşma sağladı.

AĞIR SAKATLIKTAN ÇIKTI!

Geçtiğimiz sezonun ilk yarısında Çaykur Rizespor ile oynanan maçta aşil tendonu kopan ve 1 yıllık aranın ardından UEFA Avrupa Ligi’ndeki Basel maçında formasına kavuşmuştu. Bu sezon ligde şampiyonluğu hedefleyen Karadeniz temsilcisinin Onazi’nin yerine genç ve dinamik bir orta saha oyuncusu düşündüğü ve 27 yaşındaki oyuncu ile karşılıklı anlaşarak sözleşmeyi fesih ettiği öğrenildi. Onazi’nin menajerinin Denizli’ye geleceği ve yapılacak olan son görüşmenin ardından imzaların atılacağı öğrenildi. Onazi’nin Horoz’la sezon sonuna kadar sözleşme imzalamak istediği ifade edildi.

LAZİO’DA PARLADI

Kariyerine ülkesi takımlarından My People FC’da başlayan Onazi ardından Lazio alt yapısına geçiş yapmıştı. 4 yıl Lazio’da forma giyen orta saha oyuncusu 2016 yaz transfer döneminde 3.5 Milyon Euro’ya Trabzonspor’a transfer olmuştu. Bordo-mavili takımda 87 kez forma giyen 27 yaşındaki oyuncu 7 gol, 4 asistlik performans göstermişti.

Editör: TE Bilişim