Denizli Haber -  Seçimlerin gerçekleştirildiği tarihten itibaren, vaatte bulunulan projeleri hızla hayata geçirmek amacıyla büyük bir özveri ile çalışmalarına devam eden Başkan Selim Kasapoğlu önderliğindeki DSO Yönetimi, bir dizi temasta bulunmak amacıyla, İstanbul programı organize etti. Denizli Sanayi’sinin durumu, yeni dönem perspektifi, gelecek planları gibi konuların, sivil toplum kuruluşları ve gazetecilere deklarasyonu, Denizli Sanayi Odası’nın ve Denizli Sanayisinin, bölgede ve ülkede nüfuzunu artırmak gibi amaçlarla yola çıkan DSO heyetinde, Sanayi Odası Başkanı Selim Kasapoğlu’na , başkan yardımcıları, Osman Uğurlu ve Mehmet Serter eşlik etti.

Başkan Kasapoğlu Bloomberg HT TV’ye Konuk Oldu

Denizli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selim Kasapoğlu, Gözde Kuyumcu'nun sunumu ile, 13 Aralık Salı günü yayımlanan "30 Dakika" programına canlı yayın konuğu olarak katıldı. TÜİK tarafından açıklanan, sanayi üretim endeksi istatistiklerini yorumladı. Denizlili sanayicinin gündemi ve yaşadığı problemler ekseninde değerlendirmelerde bulundu. Ziyaret sonrası, Bloomberg HT TV editörleri ve muhabirleri ile bir araya gelen DSO Yönetimi, Türkiye’de ve dünyada yaşanan ekonomik gelişmeler kapsamında editörler ile fikir alışverişinde bulundular ve Denizli Sanayi Odası’nın yeni dönem vizyonu ile ilgili bilgi paylaşımında bulundular.

İstanbul Sanayi Odası’na Nezaket Ziyareti

Denizli Sanayi Odası (DSO) Yönetim Kurulu Başkanı Selim Kasapoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Osman Uğurlu ve Mehmet Serter ile birlikte, İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetimini ziyaret etti. İSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan ev sahipliğinde, İSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları İrfan Özhamaratlı ile Cemal Keleş’in de katılımlarıyla gerçekleşen toplantı, İSO Genel Merkezi Odakule’ de gerçekleşen ziyarette, DSO yönetimi, geçen ay yapılan seçimlerde 2022-2026 çalışma dönemi için Yönetim Kurulu Başkanı seçilen Erdal Bahçıvan’ı ve İSO Yönetimini tebrik etti ve başarı dileklerinde bulundu.

Türkiye’de ve dünyada yaşanan güncel ekonomik gelişmeler hakkında değerlendirmelerin yapıldığı ziyarette, Denizli kentinin ekonomik ve sanayi yapısı ile ilgili bilgi alışverişinde bulunuldu. Türk sanayinin genel durumunun da ele alındığı görüşmede hem Denizli hem de İstanbul kent ekonomilerinin kalkınması noktasında İSO ve DSO iş birliğinde ne tür projelerin hayata geçirilebileceği ile alakalı istişarelerde bulunuldu. Toplantı sonrası DSO Başkanı Selim Kasapoğlu, günün anısına İSO Başkanı Erdal Bahçıvan’a hediye takdim ederek, misafirperverlikleri için teşekkür etti.

 

Nasıl Bir Ekonomi Gazetesi ile Toplantı

DSO Yönetimi, İstanbul Temasları’ nın son etabı kapsamında; Nasıl Bir Ekonomi Gazetesi'ni ziyaret etti ve Yönetim ve Yayın Kurulu ile bir araya geldi.  Nasıl Bir Ekonomi Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Güldağ, Genel Koordinatör Vahap Munyar, Yayın Kurulu Başkanı Şeref Oğuz, Başyazar Osman Arolat ve   Nasıl Bir Ekonomi Gazetesi Denizli Bölge Temsilcisi Osman Nuri Boyacı'nın da bulunduğu toplantıda, Dünya’da ve Türkiye'de yaşanan ekonomik gelişmelerin değerlendirilmesi yapıldı. Denizli sanayisinin mevcut durumu, yaşanan problemler ve yapılması gerekenler haricinde, yeni dönem perspektifi ve yapılacak projeler hakkında da bilgi paylaşımı yapılan toplantı sonrasında, Başkan Kasapoğlu, misafirperverlikleri için Nasıl Bir Ekonomi Gazetesi Yönetim’ine teşekkür ederek, günün anısına hediye takdim etti.

Editör: Tahir Aygün