Denizli Ticaret Odası (DTO) 23'üncü Meslek Komitesi’nden 30 kişilik bir heyet, 32. Ağaç İşleme Makineleri, Kesici Takımlar, El Aletleri Fuarı (WOODTECH) ve 22. Uluslararası Mobilya Yan Sanayi Aksesuarları, Orman Ürünleri ve Ahşap Teknolojisi Fuarı (INTERMOB)’na gitti.

12-16 Ekim tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen WOODTECH ve INTERMOB fuarları, mobilya, dekorasyon, makine ve kimya sanayicileri ile mimarlar, iç mimarlar, endüstri tasarımcıları ve kamu tüketiminden sorumlu satıcılar ile alıcıları aynı çatı altında topladı. MDF, yonga levha, kereste, ahşap profiller, kapı yüzeyleri, kimyasallar, mobilya tekerlekleri, ray sürgü sistemleri, menteşe, kulp ve kapı kolları ile kenar bantları gibi çok sayıda malzemenin sergilendiği fuarlarda, 20 farklı ülkeden heyetler vardı.

Alanında Türkiye ve Avrasya’nın en büyük uluslararası niteliğinde olan fuarları, Denizli Ticaret Odası’nın 23’üncü Meslek Komitesinden 30 kişilik bir heyet de ziyaret etti.

BAŞKAN ERDOĞAN: “FİRMALARIMIZIN REKABET GÜCÜNÜ ARTIRMASINA KATKI SAĞLIYORUZ”

Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, fuarlar gibi büyük organizasyonların, ticarette yeni fikirler edinip yeni iş bağlantıları sağlamada önem arz ettiğine dikkat çekti. Başkan Erdoğan, “Ürünlerin pazarlanmasında ciddi bir alt yapının oluştuğu fuarlarda, yerli ve yabancı ziyaretçiler yeni ürün ve teknolojilerle buluşuyor. Biz de DTO olarak, üyelerimizin yenilikleri yerinde görmeleri ve iş bağlantılarını arttırmaları amacıyla, fuar desteği sağlıyoruz. Onların gelişmelerine ve işlerine katkı sağlamak, bizim için mutluluk kaynağıdır.” dedi.

Editör: TE Bilişim