MÜSİAD Denizli Şube Başkanı İsmail Biltekin, Hakkâri Yüksekova İlçesi Dağlıca Bölgesi’ndeki terör saldırısı ile ilgili olarak bir taziye mesajı yayınladı.

Biltekin’in taziye mesajı şöyle:

“Hakkâri’nin Yüksekova ilçesinin Dağlıca Bölgesi’nde Terör Örgütü PKK tarafından gerçekleştirilen alçakça saldırı hepimizin yüreğini dağlamıştır. Bu menfur saldırı sonucu şehit olan 16 askerlerimize Cenab-ı Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum.

Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da Milletimizin birliğine, beraberliğine, kardeşliğine ve Türkiye Cumhuriyeti’nin bölünmez bütünlüğüne yönelik yapılan bu haince saldırılar hiçbir zaman amacına ulaşamayacaktır.

Bölücü terör örgütü bilmelidir ki; ülkemizin huzur ve istikrarını hedef alan bu tür eylemler toplumumuzu daha çok kenetlemektedir. Bu zor dönemlerde bile Anadolu Kardeşliği asla sarsılmayacaktır.”

Ülkemizin huzur, güvenlik ve istikrarını bozmayı amaçlayan bu saldırılar karşısında, aziz milletimizin birlik ve beraberlik içinde kararlı bir duruş sergileyeceğine dair inancım da tamdır.’’

Editör: TE Bilişim