Tüyap Endüstri Fuarcılık A.Ş. (TÜYAP) tarafından organize edilen INTERMOB Fuarı, ağaç işleme teknolojisi, orman ürünleri, mobilya ve iç dekorasyon sektörlerindeki uluslararası katılımcı ve ziyaretçileri bir araya getirdi.

Türkiye ve dünyanın lider firmalarının buluşma noktası olarak isim yapan “İNTERMOB”da, iki Denizlili firma da stand açtı. Bu yıl eklenen iki yeni salonla kapasitesi ile 120 bin metrekarelik alana ulaşan İNTERMOB, 27 Eylül–1 Ekim tarihlerinde arasında gerçekleştirildi. Kurulduğu tarihten bu yana istikrarlı bir şek,ilde büyüyen İNTERMOB Fuarı, yaklaşık 100 firmanın katılımı ile 14salonda misafirlerini ağırladı.

30 kişilik Denizli Ticaret Odası heyeti, fuarda geniş kapsamlı araştırma ve inceleme yaptı. 29-30 Eylül tarihleri arasında iki gün boyunca ziyaret edilenfuarda, yeni makine alış verişi ve yeni teknolojilerin gözlemlenmesi anlamında geniş imkânlar sunuldu.

Öte yandanyıllardır fuarda Denizli’yi temsil edenFNT Makine’ye ilave olarak bu yıl SESE markası ile Doğaç Yapı’nın yer alması gurur kaynağı oldu.

 

Editör: TE Bilişim