Denizli Ticaret Odası (DTO)yönetimine kayyum iddialarının gerçeği yansıtmadığını belirten  DTO Başkan vekilleri imren Eraslan ve Salih Sarıkaya yönetim olarak görevlerini başlarında olduğunu söyledi.

Denizli Ticaret Odası Başkanı Necdet Özer’in  FETÖ’PDY  soruşturması kapsamında tutuklanmasını ardından  başkan vekilliklerine getirilen İmren Eraslan ve Salih Sarıkaya Pamukkaleahaber.com’a özel açıklamalarda bulundu.

Eraslan ve Sarıkaya  DTO’ya kayyum atanması gibi bir durumun söz konusu olmadığını altını çizerek yönetim kurulu olarak yönetim kurulu olarak  görevlerini en iyi şekilde sürdürdüklerini söylediler.

FETÖ/PDY soruşturmaları kapsamında  Şanlıurfa Sanayi ve Ticaret Odası’na  yönetim kurulu toplantısını gerçekleştiremediği için kayyum atandığını  ifade eden  Başkan vekilleri  Eraslan ve Sarıkaya:” Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulumuz Necdet Özer’in tutuklanmasını ardından toplanarak yeni görev dağılımını gerçekleştirmiştir. DTO Meclisimizle birlikle yönetim kurulumuz çalışmalarında hiçbir aksaklığa meydan vermeden çalışmalarını sürdürmektedir. Çalışmalarımız sırasında kanunlarda yer alan tüm görevlerimi eksiksiz  olarak yerine getirmekteyiz. Denizli Ticaret Odamız ‘a Şanlıurfa örneğinde olduğu gibi  Türkiye Odalar Borsalar Birliği (TOBB) tarafından kayyum atanması  asla söz konusu değildir. Odamız üyelerimize yönelik faaliyetlerini sorumluluklarını eksiksiz  olarak yerine getirmektedirler” açıklamasında bulundular.

Editör: TE Bilişim