Konut ve işyeri yapı kooperatifleri ile emlak müşavirliği faaliyetlerinde bulunan firmaların üye olduğu Denizli Ticaret Odası (DTO)’nın 13’üncü Meslek Komitesi, meslektaşlarını ziyaret edip, mesleklerindeki gelişmeler, beklentiler ve yürüttükleri faaliyetlerle ilgili görüşüyor. İşverenlerin önerilerini dinleyip not alıyor.

Ziyaretlerde, DTO 13. Meslek Komitesi Başkanı Volkan Gürsoy ile birlikte komite başkan yardımcısı Coşkun Emik ile komite üyesi Hakan Arıkan da yer alıyor. Üçlü bu kez, Ateş Gayrimenkul, Balaman Gayrimenkul İnşaat, TurPa Emlak Bilgi Merkezi Atilla İnşaat ve Taahhüt ile Mat Gayrimenkul İnşaat’ı ziyaret etti. DTO üyesi Gayrimenkul Danışmanı Harita Kadastro Teknikeri Ufuk Çağlı, TurPa Yenişehir Temsilcisi Aytaç Atilla, Balaman Gayrimenkul İnşaat Sahibi Şahin Balaman ve Gayrimenkul Danışmanı Murat Çokdan’la iş yerlerinde bir araya gelen komite üyeleri, mesleki konularda görüş alışverişinde bulundu.

Uğradıkları yerlerde, işverenler ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirirken, Ateş Gayrimenkul Danışmanı Ufuk Çağlı, “Denizli Ticaret Odası'nın tabela olmaktan çıktığını gördük bu bizi mutlu etti.” dedi. Mat Gayrimenkul İnşaat Danışmanı Murat Çokdan ise, “İşletmemizde ziyaret edip istişareye açık olduğunuzu görmek, bizleri hem mutlu etti hem de heyecanlandırdı.” diye konuştu.

GÜRSOY: “BİZE İLETİLEN KONULARIN HEPSİNİN TAKİPÇİSİYİZ”

Meslektaşlarıyla her fırsatta buluşup görüştüklerini anlatan DTO 13. Meslek Komitesi Başkanı Volkan Gürsoy, korsan emlak müşavirliğini önlemek için büyük bir çabalarının bulunduğuna dikkat çekti. Gürsoy, “Odamızda ya da mesleğimizle ilgili herhangi bir sivil toplum kuruluşunda kaydı bulunmadan bizim sektörümüzde yer almaya çalışanların takipçisiyiz. Onların, resmiyette bütün yükümlülüklerini yerine getirip, hak ederek kazanç sağlamaya çalışan meslektaşlarımızı mağdur etmelerine izin vermeyeceğiz. Meslektaşlarımız da bu konuda bize yardımcı oluyorlar. Herhangi şüpheli bir durumda haftanın her günü 24 saat açık kalan telefonlarımızdan ulaşıp bizi bilgilendiriyorlar. Başta odamızda kaydı bulunanlar olmak üzere meslektaşlarımızın Mesleki Yeterlilik Belgelerine bir an önce ulaşmaları ve mesleğimize bir standart gelmesi için de özel bir çabamız var. Bununla ilgili yasal bir düzenlemeye de gidilmeli. Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanımız sayın Uğur Erdoğan da bu çalışmalarımızda bizlere büyük destek veriyor. Kendisine teşekkür ediyoruz. Meslektaşlarımızı da gittiğimiz yerlerde duyarlılıklarından dolayı kutluyoruz. Ziyaretlerimizi de bir takvime bağlı olarak, zaman zaman da bu listemize sürpriz eklemelerde bulunarak, kesintisiz sürdüreceğiz.” dedi.

BAŞKAN ERDOĞAN: “ÜYELERİMİZ, BİZİM VAROLUŞ AMACIMIZDIR!

Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, 13’üncü meslek komitesi başkanı ile üyelerinin, özverili çalışmalarıyla örnek olduklarını vurguladı. Onların gayretlerinin kendilerini de daha iyisini yapma, daha güzeline ulaşmaya teşvik ettiğini anlattı. Komitelerin çalışmalarıyla ilgili bir değerlendirmede bulunan DTO Başkanı Erdoğan, “İşlerinin ve özel hayatlarının yanında odamızdaki çalışmalarını da aksatmadan sürdüren komitelerimize, kolaylıklar ve başarılar diliyorum. ‘Üyelerimiz bizim varoluş amacımızdır’ düsturuyla yola çıktığımız ilk günden bu yana hiç aksatmadığımız gibi, komitelerimizle üyelerimizi iş yerlerinde ziyaret etmeye devam edeceğiz. Denizli Ticaret Odası 13. Meslek Komitesi üyelerimiz de, meslektaşlarına yönelik ziyaretlerini bir takvim dahilinde sürdürüyorlar. Üyelerimizle, sektörlerindeki ve ticaretteki gelişmeleri değerlendiriyorlar. Onların talep ve beklentilerini dinliyor. Odamızın faaliyetlerini aktarıp, fikir alışverişinde bulunuyorlar. Bizlere ilettikleri konuların elbirliğiyle takipçisi ve çözüm ortağı oluyoruz.” dedi.

Editör: TE Bilişim