AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Yücel Güngör, Ticaret Odası Başkanlığı görevine getirilen Uğur Erdoğan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ak Parti Merkezefendi ilçe Teşkilatı ile birlikte Ticaret Odası’na ziyarette bulunan Başkan Yücel Güngör, Oda Başkanlığı’na getirilen Uğur Erdoğan’ın, Denizli’ye bir çok yenilikler ve projeler kazandıracağını belirtti.

Güngör: “Uğur ERDOĞAN ismi Başarı, Calışkanlık, Samimiyet ve Güven demektir. Kendisine olan Güvenimiz tamdır.Denizli Sevdası olan bir isimdir. Bu nedenle Ticaret Odası O’nunla daha da güçlenecek ve ilimizdeki projeleri diğer kurumlarla da birleşerek çok daha geniş kitlelere yayılacaktır. Kendisi, bugüne kadar hep başarıları ve adamlığı ile anıldı. Bundan sonra da icraatları ile anılacaktır. Buna olan inancımız tamdır.” Dedi.

Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan da AK Parti Merkezefendi ilçe yönetim kurulu üyelerine tek tek teşekkür ederek, “Yücel Güngör Başkanlığı’nda Merkezefendi de Ak Parti yönetimi, çok büyük işler başarmıştır. Ak Parti’nin daha da büyümesi, her vatandaşın imdadına yetişilmesi açısından gösterdikleri gayretleri nedeniyle, Başta Yücel Güngör olmak üzere tüm ekibini kutluyor, başarılarınızın artmasını diliyorum.” dedi.

 

Editör: TE Bilişim