Vestel, dünyanın en ileri teknolojilerini tüketiciyle buluşturduğu mağazalarına Denizli'de bir yenisini ekledi. Denizli'de Alevgaz ve 4K Şirketleri adı altında yıllardır hizmet veren Nail Gündüz, Vestel şubesini Ahmet Nazif Zorlu'nun katılımıyla açtı.

İnsanları cezbeden ve birçok prestijli markayı bünyesinde barındıran Alevgaz Mağazası 2. Ticari yolda eski yerinin karşısında büyük bir katılımla açıldı.

Açılışa; Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu, Denizli Ticaret Odası Başkanı Necdet Özer, Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci, Alevgaz AVM Mağaza sahibi Nail Gündüz ve çok sayıda vatandaş katıldı. Başta Beyaz eşya, Zücaciyede, Tekstil olmak üzere 5 bin çeşit ürünün satışa sunulduğu mağazanın açılışı yoğun bir katılım ile dualarla ve Ahmet Nazif Zorlu'nun açılış konuşmasıyla hizmete açıldı. Bir şölen havasında geçen törende; vatandaşlara çeşitli ödüller verildi.

BUGÜN BÜYÜK BİRGÜN

Yeni yatırım ve istihdam sağlamanın verdiği huzur ve mutlulukla açılışı yapan Ahmet Zorlu, açılışa katılan vatandaşa hoş geldin diyerek sözlerine başladı. Zorlu, "Bugün büyük bir gün. Doğduğum topraklarda açılış yapıyorum 50 sene önce ayrıldığım topraklarda küçüklük arkadaşlarımı görmek, dostlarımı görmek mutluluk vericidir. İyi ki gelmişim iyi ki bu mağazamızı açmışım. Bu yöreden çıkan, dağın eteklerinden çıkan bir Ahmet Nazif Zorlu ve bugün dünyaya açılmış, 152 ülkeye ihracat yapan Türkiye'de kendi sektöründe liderliği 20 senedir kimseye kaptırmayan bir zat olarak hepiniz hoş geldiniz. Televizyonunu 100 üründen 90'nını 150 ülkeye ihracat yapıyoruz. Beyaz eşyada 100 üründen 80'ini ihracat yapıyoruz. Bünyemizde 30 bin çalışanı, ilk yenilikleri yapan bir firmayız. Bu çaputçunun bu elektronikte ne işi var diyen insanlara inat daha çok ihracat, daha çok istihdam, devletine daha çok vergi vererek ve gelecek kuşakların garantisini elde etmek için Vestel var" dedi.

Editör: TE Bilişim