Mutluluğa atılan ilk adımın yaşandığı an, bir tek taş yüzükle birlikte açarsınız tüm mutluluğa dair duygularınızı sevdiğinize. Evliliğin simgesi ve hayat boyunca en anlamlı anın nişanesi olan tek taş ve alyans yüzükler bu anınızı taçlandırır.

Nişan ve nikah yüzüklerinizi seçmek için geniş bir zaman ayırmanız gerekiyor, çünkü bunlar sizin en önemli yüzükleriniz olacak. Alyans alırken ilk seçimi metali konusunda yapmanız gerekiyor. Son yıllarda platin takılar kullanılmaya başlansa da altının geleneksel özelliğini ve yıllardır ilk tercih edilen metal olduğunu göz ardı etmemeniz gerekiyor.

TANDIR KUYUMCULUK SİZİ BEKLİYOR

Kendisini şımartmak, sevdiklerine pırlanta ya da altın gibi değerini kaybetmeyen bir hediye vermek isteyen herkes, bir kuyumcuya giderek dünyanın en değerli ürününü gücü yettiği kadar almaya çalışır. 

İşte tam bu arada devreye Tandır Kuyumculuk giriyor. Evlilik yolunda olanların ve sevdiklerine hediye almak isteyen Denizlililerin, güvenilir ve piyasa değerinin altında alabilecekleri bir yer olan Tandır Kuyumculuk, 28 yıllık tecrübesi ile Bayramyeri’nde hizmet veriyor.

Tandır Kuyumculuk işletme sahibi Cihan Tandır, “28 yıllık işletme hayatımızın 21 yılını şuan ki yerimizde idame ediyoruz. Denizli’de 10’dan fazla kuyumcuda bulacakları ürünlerin tamamını bizde bulabilirler. Ürün yelpazemiz geniş ve Denizlili vatandaşlarımız aradıkları tüm ürünleri bizde bulmaları mümkün. Düğün mevsiminin başladığı şu günlerde, düğün ve nişan yapacak vatandaşlarımızı en uygun fiyatlarla karşılamak için Tandır Kuyumculuğa bekliyoruz” dedi.

PİYASA FİYATLARININ ALTINDA ALABİLİRSİNİZ

Tandır, “Bazı ürünlerin fiyatlarında halkımızı bilgilendirmek ve piyasa değerinin altında ve çok uygun olarak Denizli halkına kazandırmak hedeflerimiz arasındadır. Bu yüzden her bütçeye uygun ürün yelpazemizin bazılar şunlardır.

2 gr. Ağırlığındaki 14 ayar alyans 250 TL.

5 gr. Ağırlığındaki 14 ayar el işi alyans 550 TL.

20 gr. Ağırlığındaki 14 ayar taşlı set 1800 TL.

10 gr. Ağırlığındaki 14 ayar halat zincir 850 TL.

2 gr. Ağırlığındaki 14 ayar tek taş yüzük 195 TL.

100 gr. Ağırlığındaki 22 ayar Trabzon seti 12.500 TL.

Bu rakamlar piyasa fiyatlarının altında ve çok uygun olarak vatandaşlarımıza sunuyoruz” dedi.

NİŞAN VE DÜĞÜN TAKILARI

Tandır Kuyumculuk’ta nişan ve düğün takıları olarak, 14, 18, 22 ayar bilezikler, alyans, tektaş ve pırlanta yüzükler, kolye, takı setleri, zincirler, saat ve birçok takılarınızı bulabilirsiniz. Kadınların özellikle hayallerini süsleyen aksesuarları bünyesinde bulunduran Tandır Kuyumculuk, güler yüzlü ve güvenilir ekibiyle sizleri bekliyor.

TANDIR KUYUMCULUĞA ULAŞMAK İÇİN

ADRES: Bayramyeri 468 Sk. No:8

TELEFON: 0 258 264 57 88

Editör: TE Bilişim