Denizli Haber - Ak Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Av. Fatih Durmaz mesajında; “Cumhuriyetimizin 100. yılına doğru giderken tüm vatandaşlarımızın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını tebrik ediyorum. İlanının 99. yılında Cumhuriyetimizin banisi Mustafa Kemal Atatürk ile kahraman silah arkadaşlarını minnetle anıyorum. Canları pahasına bu vatanı bizlere emanet eden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet niyaz ediyorum. Aynı kutlu dava uğrunda mücadele ederken gazilik payesiyle şereflenen gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.  

Güzel ülkemiz Türkiye’nin bekası, aziz milletimizin huzuru, emniyeti ve selameti için sınır boylarında ve sınırlarımız içinde canını hiçe sayarak görev yapan güvenlik güçlerimize Cenab-ı Allah’tan muvaffakiyetler diliyorum.

Ak Parti teşkilatı olarak bizler; köklü tarihimizden ve kadim değerlerimizden aldığımız güçle 85 milyon vatandaşımız ile birlik ve beraberlik içinde Türkiye’yi büyütmek  2023 ve 2053 hedeflerine ulaşmak için Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz.  

Ak Parti hükümeti ve Denizli Büyükşehir Belediyemizin şehrimize kazandırdığı muazzam projelerimiz ile birlikte uzun zamandan beri hayalini kurduğumuz Denizli – Aydın – İzmir otoyolu ve Denizli’mizin çok büyük bir ihtiyacını karşılayacak olan Şehir Hastanemiz gibi büyük projelerimizi inşallah bu süreçte tamamlayıp vatandaşımızın hizmetine sunacağız. Alt ve üst yapısı, yemyeşil park ve bahçeleri ile modern bir kent haline getirdiğimiz Denizli’mize hizmet etmeyi sürdüreceğiz. Yakın zamanda hizmete alınan Honaz – Akbaş barajı ile şehrimizin en az 50 yıllık içme suyu sorununu çözdük. İleriye yönelik olarak Denizlili hemşehrilerimizin yaşam kalitesini artıracak projelere de hız kesmeden devam edeceğiz.

Allah’ın izni ile büyük Türkiye Devletinin nice yüz yıllarda güçlü ve müreffeh bir ülke olması dileği ile tüm vatandaşlarımızın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını en içten duygularımla kutlarım” dedi.

Editör: Tahir Aygün