Denizli Haber - Pamukkale Üniversitesinde 2019 yılında Profesör, Doçent ve Doktor Öğretim Üyesi kadrosuna atanan Öğretim üyeleri için Rektörlük tarafından düzenlenen Akademik Atama Yükseltme ve Ödül Töreni, Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

PAÜ 2018-2019 Akademik Atama, Yükseltme ve Ödül Töreni’ne: Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve PAÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ ile birlikte, Yargıtay Onursal Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Erbil, 11. Komando Tugay ve Garnizon Komutan V. J. Alb. Metin Düz, İlçe Kaymakamları ve Belediye Başkanları, PAÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Erdinç Duru, Prof. Dr. Osman Çiftçi, PAÜ Genel Sekreter’i Prof. Dr. Mehmet Ali Sarı, İl Müdürleri, Siyasi Parti İl Başkanları, akademik, idari personel ve çok sayıda davetli katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından müzik dinletisi ile başlayan törenin açılış konuşmasını Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ gerçekleştirdi.  Akademik Atama, Yükseltme ve Ödül Töreninde; Pamukkale Üniversitesini ulusal ve uluslararası düzeyde yarışmalarda başarıyla temsil eden ve ödül alan öğretim üyeleri ve öğrencilere, 2018 bilim, sanat, hizmet, teşvik ve başarı ödülü alan öğretim üyelerine, 2018-2019 Pamukkale Üniversitesi Spor Ödüllerini kazananlara ve Pamukkale Üniversitesinde 25. çalışma yılını dolduran akademik ve idari personele teşekkür belgesi ve hediye takdim edildi.

136 öğretim üyesinin akademik cübbe giydiği törende: Ulusal ve uluslararası düzeyde yapılan yarışmalarda PAÜ’yü başarıyla temsil eden ve 2018 yılı Bilim, Sanat, Hizmet, Teşvik ve Başarı Ödüllerini kazanan 31 öğretim üyesine, ayrıca 2018-2019 Akademik Yılında 12 dalda çeşitli spor müsabakalarında dereceler elde eden PAÜ’lü 23 sporcu ve 12 antrenöre ve üniversite bünyesinde 25. yılını dolduran 34 akademik ve 8 idari personele ödülleri Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ tarafından takdim edildi.

Akademik atama ve yükseltme alan; 29 Profesör, 55 Doçent ile 52 Doktor Öğretim Üyesine cübbeleri PAÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ tarafından giydirildi. Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ, akademik hayatta yükselerek cübbe giyen öğretim üyelerine hayırlı olması temennisinde bulundu. Yapılan ödül ve akademik cübbe takdiminin ardından Pamukkale Üniversitesi Ailesi olarak toplu fotoğraf çekimi gerçekleştirildi.

Editör: TE Bilişim