Denizli'nin Pamukkale İlçesi'ndeki ilkokul, ortaokul ve liselerde çeşitli yarışmalarda dereceye giren 262 öğrenci altınla ödüllendirildi. Tiyatro dalında dereceye giren öğrenci ve öğretmenlere de toplam 25 bin lira para ödülü verildi.

 

 Pamukkale Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Merkez Spor Salonu'nda başarılı öğrencilerin ödüllendirilmesi için şenlik düzenledi. Törene, Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, Pamukkale Kaymakamı Veysel Beyru, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz , Pamukkale Milli Eğitim Müdürü Reşat Erdoğan, okul yöneticileri ve öğrenciler katıldı. Kaymakam Veysel Beyru, öğrencilerin elde ettikleri başarılarla örnek olduklarını belirterek, "Gençlerimiz, hem ilimizi, hem de ülkemizi ileriye taşıyacaklar. Geleceğimizi emanet edeceğimiz gençleri yetiştiren öğretmen ve velilere teşekkür ederim. Öğrencilerimiz elde ettikleri başarılarla ödül almaya hak kazandılar" dedi.

 

 Daha sonra Osman Aydınlı Kız Teknik ve Meslek Lisesi öğrencilerinin hazırladığı defilede öğrencilerin, kendi tasarlayıp, diktikleri kıyafetler sergilendi. Yardımseverlik ve değerler eğitimi dallarında düzenlenen tiyatro yarışmasında dereceye giren öğrencilere toplam 25 bin liralık ödül dağıtıldı. Törenin sonunda sporun bütün branşlarında il, Türkiye ve dünya turnuvalarında dereceye giren öğrenciler ile okullarda şiir, resim, kompozisyon gibi yarışmalarda dereceye giren toplam 262 öğrenciye altın verildi.

 

Editör: TE Bilişim