Türkiye genelinde olduğu gibi Çameli'de de 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı tamamlandı.Çameli genelinde faaliyet gösteren 23 okuldan toplam 2414 öğrenci ise karne almanın sevincini yaşadı.

Çameli'de ilkokul, ortaokul ve lisede eğitim-öğretim gören Öğrenciler karne sevinci yaşadı. Çameli Atatürk ilkokulunda karne töreni düzenlendi.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende öğrenciler şiirler okudu, hazırladıkları gösterileri sundular.

Çameli Atatürk İlkokulu Müdürü Nadir  UZUN ;Değerli öğrencilerimiz, bir yıl boyunca çalıştınız, çaba gösterdiniz. bugün bu sürecin sonunda karne sevinci yaşamaktasınız. Bu süreçte uzun bir yaz tatiline gireceksiniz. Yaz tatili demek sadece oyun ve eğlence demek değildir. Yaz tatili boyunca Kitap okuyarak, test çözerek ve bu yılın konularını tekrar ederek de önümüzdeki yıl ada daha hazırlıklı olmanız gerekmektedir” dedi.

Velilere seslenen  UZUN;Çocuğunuzun başarısı sizi ne kadar mutlu ediyorsa, başarısızlığında da ne kadar sorumluluğunuzun ve payınızın bulunduğunu lütfen unutmayınız. Bu gün, çocuklarınız için ne kadar önemli ise sizin içinde o kadar önemli bir gündür. Karne günü, dönem boyu çocuğunuz için neler yapıp, neler yapamadığınız konusunda kendinizi değerlendireceğiniz bir gündür. Bu gün, çocuğunuzla ne kadar ilgilenip, ona ne kadar zaman ayırdığınızın da değerlendirildiği bir gündür.

Editör: TE Bilişim