Denizli’de Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı tüm okul ve kurumlar Doküman Yönetim Sistemine geçti. Böylelikle kağıt israfına son verildiğini belirten Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, zamandan da tasarruf edileceğini dikkat çekti. 

PAMUKKALEHABER 
Doküman Yönetim Sistemi hakkında bilgilendirme toplantısı Merkezefendi ilçesi Arif Yalınkaya İlkokulunda yapıldı. Toplantıya Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz’un Milli Eğitim Müdür Yardımcı Şener Bayram, Merkezefendi İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Kılınç ve Pamukkale İlçe Milli Eğitim Müdürü Reşat Erdoğan’ın yanı sıra okul müdürleri katıldı.

Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz toplantının açılış konuşmasında  “Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yürütülen projeye, İl Milli Eğitim Müdürlükleri, Valilik ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerinden sonra 01 Şubat 2017 tarihi itibariyle geçişi yapılan 10 il arasında ilimizin de yer almasıyla ilimizdeki tüm resmi okul ve kurumlarımız Doküman Yönetim Sistemine geçiş yaptılar” dedi. 

KAĞIT VE ZAMAN İSRAFINA SON
Bu sistemin sizler için çok büyük güzelliklerinin olduğunu belirten Oğuz, “Sistem öncelikle kağıt israfına son veriyor, zamandan tasarrufunuz olacak, kalemden, arşivden tasarrufunuz olacak. Kişiler, sistem üzerinden evrak takibi yapabilecek, yazılar daha hızlı ve güvenli olarak ilgili birimlere ulaştırılabilecektir. Bir yazı yazıldıktan sonra günler değil saatler içinde yazılarınıza cevap alıp sonuca ulaştırabileceksiniz. Çağımıza son derece uygun, teknolojiye uygun bir yazışma sistemidir” diye konuştu.

Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Şener Bayram ve Mebbis Yönetici Abdullah Kurt’un yapmış olduğu bilgilendirmelerden sonra okul müdürlerinin sistem hakkındaki soruları cevaplandı.  
 

Editör: TE Bilişim