Denizli Uğur Okulları Öğrencilerinden Ece Su Tekelioğlu, TEOG-1 ve TEOG-2'de tüm soruları doğru yanıtlayarak TEOG'da Türkiye 1'si oldu.  Ödül olarak, Başarı Belgesi ve Denizli Uğur Okullarından eğitim görmesi için tam burs verildi.

Uğur Okulları Çamlık Şubesinde yapılan ödül törenine; Denizli Uğur Okullarının Kurucusu Mustafa Kemal Arslan, Uğur Okullarının öğretmenleri ve Aileler katıldı. Kurucusu Mustafa Kemal Arslan, TEOG'taki başarıların 13 yıllık deneyim sonucunda birkez daha kanıtladığını söyledi. Yıllarca binlerce gencin hayalleri geleceğe dönüştürmekte yardımcı olduğu için gurur duyduklarını belirten Arslan, TEOG'da Türkiye 1.si olan Denizli Uğur Okulları öğrencisi Ece Su Tekelioğlu başarısının düzenli ve disiplinli çalışmayla kazandığını, bu süreçte Uğur eğitim kadrosunun koşulsuz desteğini hissettiğini belirterek teşekkürlerini iletti. Arslan, Dönüşüm sürecini tamamlayarak Uğur okulları olarak eğitim ve öğretimine deva edecek olan Denizli Uğur öğrencisi EcesuTekelioğlu'na Denizli Uğur okularında eğitim görmesi için Eğitim-öğretim  bursu sağlandı. Kararlı, azimli, arştıran, özgüveni yüksek baarılı bir snesil yetişrirmeyi hedefleyen Uğur Okulları, eğitim sektöründe yeni bir sayfa açtığı bu dönemde öğrencilerinden aldığı güç ve çağdaş eğitim çizgisiyle büyük başarılara imza atmaya devam edecek" dedi.

Denizli Uğur Rehber öğretmenleri 06 Temmuz'da TEOG tercih uzmanlarından yardım alınması gerektiğinin önemini vurguladılar.

Ödül töreninin ardından " Uğur Geleceği Kazandır" yazılı pasta kesildi.

 

Editör: TE Bilişim