Denizli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Müjdat Keçeci ve Denizli Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Uslu başkanlığında toplanan yönetim kurulları, uzun bir aradan sonra ilk defa biraraya gelerek Denizli Sanayisini ve mesleki eğitimi konuştu.

Denizli Sanayi Odası heyeti, önce Denizli OSB tarafından işletilen meslek lisesini ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle görüştü.

Denizli OSB Yönetim Kurulu üyesi Derya Baltalı tarafından meslek lisesinde karşılanan heyet, tüm atölyeleri gezerek bilgi aldı. Sonrasında Denizli OSB içerisinde bulunan mesleki eğitim merkezini ziyaret eden heyet, burada verilen hizmetlere ilişkin bilgi aldı.

Teknik gezilerin ardından ortak gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısında mesleki eğitim, Temiz Menderes projesi, Denizli sanayisinin genel değerlendirmesi ve organize sanayi bölgesi içerisinde iki kurumun ortaklığıyla kurulacak merkezlerin konuları görüşüldü.

Bir sonraki toplantının Denizli Sanayi Odası’nda gerçekleştirileceğini belirten Müjdat Keçeci ve Abdülkadir Uslu, Denizli sanayisinin geleceği için sanayiyi temsil eden en güçlü iki kurumun ortak toplantılara devam edeceğini belirtti.

Editör: TE Bilişim