Türkiye futbolunda elli yıllık bir geçmişe sahip olan Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği, 50. Yılını ülke genelindeki şubeleriyle çeşitli etkinliklerle kutluyor. Denizli Futbol Antrenörleri Derneği de daha önce Denizli futboluna hizmet etmiş duayenlerin arşivlerinde bulunan fotoğrafları derleyerek bir sergi ile izleyici karşısına çıkarıyor.

Aralarında İnanç TOKER, Av.Çetin ŞAHAN, Ali Uğur TEZEL, Fahri ERGÜR, Ali Rıza KİRİŞÇİ, Dündar GÖÇGÜN, Prof Dr. Önder GÖÇGÜN, İlhan GÖBEKÇİ, Mehmet İBANOĞLU, Şeref VAROL, Osman ESEN, Türkay ARKADAŞ  gibi  daha bir çok spor adamının anılarda kalan fotoğraflarının sergileneceği sergi Forum Çamlık’ta 10 Haziran Çarşamba günü saat 18.00’de açılacak.

Pazar gününe kadar açık kalacak serginin açılış etkinliğinde fotoğraf sahipleri eski spor adamlarımız ayrıca anılarını aktaracak ve o günleri yeniden anacaklar.

Tüfad Denizli Başkanı Bülent FİL, “Tüm sporseverleri bu özel etkinliğe davet ediyoruz” dedi. “Denizli futbolunda bir farkındalık yaratma ve gelecekte daha güçlü bir Denizli futbolu için biz de dernek olarak bir katkı koymak adına antrenör arkadaşlarımızla çalışıyoruz” diyen Fil ayrıca, bu etkinliğe önemli destek olan Forum Çamlık yönetiminin duyarlılığına da teşekkür etti.

 

Editör: TE Bilişim