Karacan Eğitim Kurumları, Türkiye Kamu-Sen ile yaptığı mutabakat ile Denizli Türkiye Kamu-Sen üyelerine eğitim öğretim hizmetlerini %20 indirimli sunacak.

Karacan Üniversite Hazırlık Kursu Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Sert, Kurucu-Müdürleri Sinan Emiralp Öztürk ve Mustafa Akdere’nin Türk Eğitim-Sen Denizli İl Başkanı Emre Erdoğan ile geçtiğimiz günlerde yaptıkları görüşmeden sendika ve bağlı tüm sendika üyelerine indirim müjdesi çıktı.

Karacan Üniversite Hazırlık Kursu, Denizli'deki Türkiye Kamu-Sen Ve Türk Eğitim-Sen'e bağlı üyelerin çocuklarına %20 indirimli eğitim öğretim hizmeti verecek.

Karacan Üniversite Hazırlık Kursu Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Sert '' Türk Eğitim-Sen Denizli İl Başkanı Sayın Emre Erdoğan Bey ile geçtiğimiz günlerde bir toplantı yaptık. Karacan Eğitim Kurumlarının Denizli'ye kazandıracağı değerler, eğitim öğretimin güncel sorunları, sendikal faaliyetlerin önemi gibi konular üzerine değerlendirmelerde bulunduk. Ayrıca imzaladığımız protokol ile Türkiye Kamu-Sen / Türk Eğitim-Sen üyelerinin çocuklarına %20 indirimli eğitim öğretim hizmeti vereceğimiz konusunu da imza ile karara bağladık. Anlaşmanın her iki tarafa da hayırlı olmasını dileriz." dedi.

Editör: TE Bilişim