Okul müdürleri ile yapılan toplantıda konuşan Denizli Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz velilerin kaynak kitap konusunda belirli kırtasiye  veya kitapçılara yönlendirilmesine asla istemediklerini söyledi.

Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü sene başı müdürler değerlendirme toplantısı yapıldı.

Pamukkale ilçesi Doğan Demircioğlu Emsan İlkokulu toplantı salonunda yapılan sene başı müdürler toplantısına Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Müdür Yardımcıları Hüseyin Başgün, Şener Bayram ve Ragıp Çelik’in yanı sıra ilçe milli eğitim müdürleri ile resmi okul müdürleri katıldı.

Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz toplantıda yaptığı konuşmasında: “Başarılı bir eğitim öğretim için hep birlikte bir mücadele veriyoruz. Sizlerle birlikte bir ekip olarak görevimiz, Denizli’deki 200 bin öğrenciyi her şeyiyle eğitim ve öğretimini en üst seviyede götürmektir.

Bu yıl çok çalışmamız gereken bir yıldır. Okulların açılacağı 19 Eylül günü, öğrencilerimizin kitapları sıralarının üzerinde hazır olacak ve eğitim öğretim başladığı gün olması itibariyle başlayacak olan “İlköğretim Haftasının” açılışını da ilimiz protokolüyle birlikte yapacağımızı umuyorum” dedi.

 

YÖNLENDİRMELERE İZİN VERMEYECEĞİZ

Velilerin kaynak kitap konusunda yönlendirilmesine izin verilmemesini de isteyen Mahmut Oğuz: “Eğitim öğretim yılının başladığı tarih itibariyle öğrenci velilerinin kaynak kitaplarla ile ilgili bir kırtasiyeye, bir kitapçıya veya başka bir yere yönlendirilmesini asla ve asla istemiyoruz. Mevzuatımızdaki kitaplar ne ise eğitim öğretimimize onlarla devam edeceğiz” uyarısında bulundu.

Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz’un konuşmasının ardında toplantıya katılan Milli Eğitim Müdürlüğü müdür yardımcıları tarafından sorumlu oldukları birimlerdeki çalışmalar, mevzuattaki yenilikler ve bilgilendirmeler yapıldı.

Editör: TE Bilişim