Denizli Haber - Denizli Seviye Okulları bu zor süreçte yine farkını gösterdi ve Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda öğrencilerini unutmadı onlarla uzaktan da olsa bir etkinlik gerçekleştirdi. Ulusal bağımsızlığımızın temellerinin atıldığı ve 100.yılını kutladığımız bu etkinlikte öğrencilerin şiirleri, konuşmalar, öğretmenlerin öğrencileri için hazırladıkları sürpriz videolar ve Denizli Büyükşehir Belediyesi Koro Şefi sanatçısı Hakan Eyiden’in güzel türküleri yer aldı. Etkinlik Seviye Okulları öğrencilerinin ve öğretmenlerinin bu zor süreçte hem stres atmasını hem de eğlenmesini sağladı.

Denizli Seviye Okulları Kurucu Müdürü Sayın Mahmut Catlık’ın günün anlam ve önemini belirten konuşması ile tören başladı. Konuşmasında Mahmut Catlık: ‘’ 19 Mayıs 1919’da Samsun’da bir güneş gibi doğan Gazi Mustafa Kemal Paşa önderliğinde bu büyük millet, kendisine çizilmek istenen kadere karşı isyan bayrağını çekmiştir. 23 Nisan’dan büyük zafere doğru yürüyen ve Cumhuriyet ile taçlandıran Gazi Mustafa Kemal’in  bize hediye ettiği bu bayramı maalesef arzu ettiğimiz şekilde kutlayamıyoruz. Ancak uzaktan da olsa öğrencilerimizle bu bayramın coşkusunu paylaştığımız için çok mutluyuz’’ diyerek günün anlam ve önemine değinmiş ve öğrencilerini ne kadar çok özlediğini dile getirmiştir.

Okul Müdürü Mahmut Catlık’ın konuşmasıyla başlayan etkinlik ortaokul öğretmeni Seçil Kalkan’ın öğretmenler adına konuşması, öğrencilerden Faik Demirhan Kaydıhan’ın öğrenciler adına konuşması, öğrencilerden Irmak Kaan ve Cemal Özkan’ın şiirleri ile başlamış , öğretmenlerin öğrenciler için hazırladıkları sürpriz video ile devam etmiş ve Hakan Eyiden’in mükemmel türküleriyle son bulmuştur. Yapılan bu etkinlik öğretmenler , öğrenciler ve veliler tarafından çok beğeni aldı.

Editör: TE Bilişim