Denizli Haber - İlimizin fedakar eğitimcileri uzaktan eğitimle öğrencilerinin karşısına farklı konseptlerle çıkarak altarnetif öğrenme sistemeleri geliştirdiler.

Geleceğimiz olan gençlerimizin yarınlara daha iyi hazırlanması adına uzaktanda olsa tüm imkanlarını kullanan öğretmenlerimizinden biri de Merkezefendi Hakkı Dereköylü Güzel Sanatlar Lisesi Coğrafya Öğretmeni Fatma Erözkan.

Coğrafya öğretmeni Fatma Erözkan bir çok meslektaşı gibi Covid-19 sürecinin ilk gününden itibaren öğrencilerine uzaktan eğitim çalışmalarına başladı.

Öğrencilerine en hızlı ve kolay bir şekilde ulaşabilmek için kendi adına sosyal medya hesabı oluşturarak canlı yayınlarla öğrencilerine ders vermeye başladı. Branşı olan coğrafya dersi konuları için evinin içerisinde ve bahçesinde farklı konseptler yaparak canlı dersi veren öğretmenimiz büyük bir başarıya imza attı.

Yaptığı dersler öğrencilerin büyük ilgisini çekerek, öğrencilerin bir sonraki dersi sabırsızlıkla beklediği bir hal aldı. Fatma Öğretmenin eğitim adına yaptığı bu özgün çalışmalar  öğrencisi olmayan öğrencilerin de dikkatıni çekti. Canlı yayınları binli rakamları aşan Fatma Öğretmen bu süreçte binlerce öğrenciye ulaşarak derslerinin kesintisiz  devam etmesini sağlıyor.

Pandemi sürecinde öğretmenlerimizin yaptığı çalışmaların takdire şayan olduğunu belirten İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz “Coğrafya Öğretmenimiz Fatma Erözkan çok güzel bir çalışmaya imza atmıştır. Kendisine ve tüm öğretmenlerimize bu süreçte yaptıkları özverili çalışmalardan dolayı çok teşekkür ediyorum. İçinde bulunduğumuz çağda internet ağı sayesinde haberleşme ve dünyanın dört bir yanındaki insanlara topluluklara ulaşmak saliselerle ifade ediliyor. Toplumumuzun ve gençlerimizin gerek sosyal medya olsun gerekse internet üzerindeki farklı platformlardan vakit öldürmek adına değil de bilgiye ulaşma adına kullanılması yönünde Denizli olarak önemli çalışmalar yapmıştık. Pandemi süreci gençlerimize ve toplumun tüm kesimlerine internet üzerinden bilgiye ulaşılabileceğini de öğretti. Fatma Öğretmenimiz yaptığı konseptlerle coğrafya dersini binlerce öğrenciye sevdirerek işledi” dedi.

Editör: TE Bilişim