Denizli İl Millî Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, okul öncesi eğitimi müdürleri ile Ayşe Yusuf Erdemir Anaokulu’nda bir araya geldi.

İl Millî Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz başkanlığında yapılan toplantıda Şube Müdürü Mustafa Vural, Pamukkale İlçe Millî Eğitim Müdürü Reşat Erdoğan, Merkezefendi İlçe Millî Eğitim Müdürü Adem Kılınç ve anaokulu müdürleri hazır bulundu.

Denizli İl Millî Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz toplantıda yaptığı konuşmasında “2014-2015 eğitim öğretim yılının tamamlanmasına çok az bir zaman kaldı. Başarılı bir eğitim öğretim yılı geçirdik. Bu toplantılarımız okul öncesi eğitimi veren kurumlarımızın arasında birlik ve beraberliğin pekiştirilmesine büyük katkıda bulunuyor.

Okul öncesi eğitim idarecileri olarak sizlerin çalışmalarınızdan son derece memnunum. Hakkını vererek görevlerinizi yerine getiriyorsunuz. Okullarımızı ziyaretlerimizde her birinizin yenilik içerisinde olduğunuzu ve artı bir şeyler yapma gayretinizde olduğunuzu görüyorum.

Bize emanet eden çocuklarımızın sağlıklı bir şekilde eğitimlerine devam etmeleri için hijyen ve genel düzenden ödün vermeyiniz. Sizin kurumlarınızda bu konular daha da önem kazanmakta. Fiziki anlamda temizlik ve hijyen her şeyin önün de geliyor.

Kurumlarınızı hoşgörülü olarak yönetin. Aileler ve öğretmenlerinizle iletişiminiz en üst düzeyde tutun ki eğitimin başarısı katlanarak artsın. Üst yöneticilerinizle sürekli diyalog halinde olunuz. Bizler sizler için buradayız. Birbirimizle aile ortamı içerinden güzellikler yaratarak çalışmak istiyoruz.

Okul öncesinde eğitim gören çocuklarımızın beslenmeleri konusunda çok titiz olmanız gerekiyor. Hazır gıdalar veya tek düze beslenme kesinlikle olmayacak. Kaliteli ve besleyici besinler ile beslenmelerini sağlamak en önemli göreviniz.

Okul müdürleri olarak sizlerden bir ricamda birbiriniz ile sürekli iletişim halinde olmanız ve deneyimlerinizi paylaşmanız. Hepinize çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.

İl Millî Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz’un konuşmasının ardından il ve ilçe yöneticileri eğitim çalışmaları ve mevzuatlar hakkında bilgilendirmeler de bulundu.

Editör: TE Bilişim