Özel PEV Okulları, okul bahçesinde düzenlenen resmi törenle yeni eğitim-öğretim yılına “Merhaba!” dedi. 26. kez kapılarını eğitim öğretime açan okulun gerçekleştirdiği törene Pamukkale Eğitim Vakfı Başkanı, vakıf üyeleri, okul yöneticileri, eğitim kadrosu, öğrenciler ve çok sayıda davetli katıldı. Törende davetlilere seslenen Özel PEV Okulları Genel Müdürü Pınar Kaya, Atatürkçü eğitimi benimseyen eğitim kadrosuyla ve bilgininin sevgiyle bütünleştiği eğitim sistemiyle yeni eğitim öğretim yılına hazır olduklarını belirtirken velilere de kendilerine duydukları güvenden dolayı teşekkürlerini sundu.

Yine törende davetlilere seslenen Pamukkale Eğitim Vakfı Başkanı Prof. Dr. Hasan Kazdağlı; yapılan fiziksel yenilikler, eğitim sistemine dahil edilen yeni eğitim öğretim yaklaşımları ve dolu dolu geçen hizmet içi eğitim faaliyetleri hakkında bilgi verdikten sonra yeni eğitim öğretim yılının tüm PEV ailesine başarı ve mutluluk getirmesini diledi.

Tören, Özel PEV Okullarında bir gelenek haline gelen ilk ders zilinin çalınması ile devam etti. 5-D Sınıfı Öğrencisi Ahmet ÖZ ilk ders zilini çalmak üzere alkışlar eşliğinde sahneye davet edildi. İlk ders zili ile birlikte öğrenciler, öğretmenleri ile 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı’nın ilk dersini işlemek üzere sınıflarında yerlerini aldılar.

Editör: TE Bilişim