Özel Denizli Seviye Okulları’nda 24 Kasım Öğretmenler Günü Millet Mekteplerinin açılışı ve Atatürk’ün Başöğretmenliği kabul tarihi olan 24 Kasım günü, 1981 yılından beri “24 Kasım Öğretmenler Günü” olarak kutlanmaktadır.

Özel Denizli Seviye Okullarında bütün öğrenciler içtenlikle öğretmenlerinin 24 Kasım Öğretmenler Gününü farklı bir şekilde kutladılar.

24 Kasım Öğretmenler Gününde Özel Denizli Seviye Okulları öğretmenleri öğrencilerine büyük bir gösteri hazırlar. Öğretmenler tam kadro sahnedeydi. Bütün törenlerde sahnede olan öğrenciler bu günde seyirci koltuğundaydı. Öğretmenler öğrencilerinin karşısına öğretmen kimliklerini dışarıda bırakarak çıktılar. İlk olarak şehit öğretmenler saygıyla anıldı. Ardından eğitici ve öğretici yanı olan tiyatro, eğitimli insanın bu ülke için gerekliliğini ön plana çıkarırken oyuncular yine okul öğretmenleriydi. Devamında orkestra eşliğinde solo performanslar sergileyenler yine öğretmenlerdi. Bununla da yetinmeyen öğretmenler öğrencilere bir de şiir dinletisi sundu. Öğrenciler “bu kadarını da beklemiyorduk” derken sahne yine öğretmenlerden oluşan koro ekibi çıktı. Koro ekibi sahnede harika bir müzik şöleni sundu.

Tüm etkinlikler öğretmenlerin özverisi ve işbirliği sayesinde çok büyük uğraşlarla hazırlandı ve öğrenciler tarafından çok beğenildi.

 

Editör: TE Bilişim