Gençlik Spor Genel Müdürlüğünün tüm illerde gerçekleştirdiği Okullar Arası Satranç Turnuvası’na katılan Özel PEV Okulları, takım ruhu ve çabası ile bu etkinliklerden başarı ile döndü.

İlimizde 12-14 Şubat 2019 tarihleri arasında Minikler-Küçükler Kategorisi’nde yapılan müsabakalarda yer alan PEV Koleji takımı, büyük bir başarı ile okullarını temsil etti.

Bu başarısına ek olarak 19-21 Şubat 2019 tarihleri arasında Yıldızlar-Gençler Okullar Arası Satranç Turnuvası’nda yer alan PEV takımı, Denizli birincisi oldu. Bu başarı sayesinde ilimizi temsil etmeye hak kazanan takım, bölge yarı finallerine davet edildi.

Şehir dışında bizi temsil edecek bir başka takım ise Genç Kızlar Kategorisi’nde yarışan PEV takımı oldu. Takım, yarıştığı kategoride Denizli ikincisi olarak bölge yarı finallerine gitmeye hak kazandı.

Katıldığı tüm kategorilerde başarı elde eden PEV’in bir diğer gururu ise Yıldız Genel Kategorisi’nde yarışan takım oldu. Takım, kendi kategorisinde verdiği büyük emek sonrasında Denizli dördüncüsü oldu.

Bu başarıları sayesinde toplu bir başarı elde eden satranç ekibi, turnuva boyunca gösterdiği örnek davranışları ve takım ruhu ile Denizli’deki satranç müsabakalarına büyük değer ve renk kattı.

Editör: TE Bilişim