Denizli Teknik Bilimler MYO Müdürlüğü, TÜVTÜRK’ün iş ortağı AKTUR A.Ş’yi öğrencileri ile buluşturdu. 
Nisan ayında VESTEL ile öğrencileri tanıştıran Denizli Teknik Bilimler MYO, bu defa otomotiv bölümü öğrencilerinin ağırlıklı olarak istihdam edildiği araç muayene sektöründe TÜVTÜRK’ün iş ortağı AKTUR A.Ş’yi öğrencileri ile buluşturdu. 
Etkinliğe Okul Müdürü Prof. Dr. Raşit Urhan, Motorlu Araçlar ve Ulaştırma Teknolojileri Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. İbrahim Doruk, öğretim elemanları, otomotiv ve makine bölümü öğrencileri ile Aktur A.Ş. Genel Müdürü Mehmet İlem, Aktur A.Ş. İnsan Kaynakları Müdürü Alper Salcan ile Aktur A.Ş. Operasyon Müdür Yardımcısı Mustafa Alver katıldı.
İnteraktif bir ortamda geçen etkinlikte öğrenciler, mezuniyet sonrası kendilerini bekleyen iş yaşamı ile ilgili merak ettikleri soruları yöneticilere yöneltme fırsatı buldular. Öğrenciler araç muayane sektörü ve bu sektörde kendilerini bekleyen kariyer fırsatları hakkında bilgi sahibi oldular. Toplantı sonunda yapılan kokteylde ise öğrenciler yöneticiler ile birebir görüşme fırsatı yakaladı. 
Toplantı sonrasında araç muayene sektörü ile üniversite arasında yapılabilecek işbirliği imkanları görüşüldü. Öğrencilerin mezuniyet sonrasında daha kolay ve kısa sürede bu sektörde istihdam edilebilmesi için projeler geliştirilmesine karar verildi. 

Editör: TE Bilişim