Özel Denizli Sınav Koleji Ortaokulunun düzenlediği ‘’English Night’’ (İngilizce Gecesi) etkinliği büyük beğeni topladı.

Pamukkale Üniversitesi Kongre Kültür Merkezi’nde yapılan etkinliğe ilgi büyüktü. Salonu dolduran misafirlerin, öğrencilerin heyecan ve coşku dolu performanslarıyla etkinlikten büyük keyif aldıkları görüldü.

Törenin açılış konuşmasını yapan Özel Denizli Sınav Koleji Ortaokul Müdürü Hüseyin Beşer BAŞTÜRK konuşmasında yabancı dil öğrenmenin gerekliliği üzerinde durdu. Sınırların kalktığı, iletişim ve bilgi çağında ortak dilin İngilizce olduğunu söyleyen Hüseyin Beşer BAŞTÜRK programı hazırlamakta emeği geçen öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti.

İki saat süren program 6.sınııf öğrencilerinin dans gösterisiyle başladı. Büyük alkış alan dans gösterisinden sonra 6. Sınıflardan iki öğrenci yıl içerisinde okulda yapılan İngilizce çalışmaların sunumunu İngilizce olarak salondakilere aktardı. Son yıllarda ekranlarda da ilgi gören Yetenek Sizsiniz yarışmasını 5.sınıf öğrencileri ‘’America’s Got Talent’’ adıyla oynadı. Daha sonra 5 ve 7.sınıf öğrencilerinin İngilizce şarkılar seslendirdiği koro sahne aldı. Program ‘’Lets of Tales in One’’ (Hikaye İçinde Hikaye) adlı tiyatro oyunuyla sona erdi.

Özel Denizli Sınav Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat Tosun kapanış konuşmasında: ‘’Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz programın hazırlanmasında büyük emek harcadı. Bu tür etkinlikler öğrencilerde özgüveni oluşturması bakımından çok önemlidir. Öğrencilerime ve öğretmenlerime bu programı bizlere hazırladıkları için teşekkür ederim.’’ dedi.

Editör: TE Bilişim