YKS sınav yerleri, ÖSYM'nin internet sitesinden çıktısı alınırken, belge ev adreslerine posta üzerinden gönderilmeyecek. YKS ne zaman, sorusunu soranlar için kurum resmi açıklamayı yaparken, uyarıda bulundu: Sınava gelirken adayın yanında muhakkak belge ve kimlik kartı bulunması gerekiyor. Sınava dair merak edilen sorular ve cevaplar haber içeriğinde yer alıyor.

YKS sınav giriş belgesi, Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) AİS sorgulama sayfasında aktif oldu, yeni üniversite sınavı startı bugün verildi. YKS sınav yeri, kurum tarafından açıklanırken, çıktı, internet üzerinden alınacak, ev adreslerine gönderilmeyecek. Haber içeriğinde; YKS kılavuzu, YKS ne zaman, ham puan hesaplama, sonuç açıklanma tarihi ve tercih tarihleri bulunuyor!

ÖSYM AİS SAYFASINDA YKS SINAV GİRİŞ BELGESİ NASIL ALINIR?

Kurumun sayfasına girildikten sonra, belgeyi alabilmek için adayın T.C. Kimlik numarası ve ÖSYM şifresini girerek çıktısı alınabiliyor. ÖSYM şifre unuttum alanında ise aday, Kimlik kontrol, kimlik bilgisi kontrol ve güvenlik sorusu kontrol bölümlerini doldurarak yeni şifre alabilir.

Editör: TE Bilişim