Orta ve Lise kademelerinde eğitim veren Tercih Eğitim Kurumları 2019-2020 eğitim öğretim yılına düzenlenen açılış töreniyle başladı.

Çok sayıda davetlinin katıldığı açılış töreni, konuşmaların yapılmasıyla başladı. Merkezefendi Kaymakamı Adem Uslu ve kolejin kurucu müdürü  Ramazan Kocabaş’ın konuşmalarının ardından protokol üyeleri açılış kurdelesini kesti. Ayrıca , başarılı bir eğitim öğretim temennisiyle dua edildi. Tören, davetlilere sunulan kokteylle sona erdi.

 Uslu yaptığı konuşmada; “Yeni bir eğitim kurumu. Özel sektörün girişim gücü, her zaman bütün sektörlere güç kaynağıdır. Bunlar; dinamizm ve enerji getirir, rekabet ortamı oluşmasını sağlar. Bu anlamda yeni bir oluşumun, yeni bir eğitim kurumunun ilimizde boy göstermesi ve iddialı bir şekilde eğitim alanında biz varız demesi bizleri mutlu etti. Eğitime yapılan yatırım boşa gitmeyecektir.

 Kurucu Ramazan Kocabaş açılış töreninde yaptığı konuşmada okulun vizyonunu açıklayarak öğrenci ve velilerine seslenerek; “Okulumuzun kuruluş vizyonu üç temelden oluşur; geleceğimizin teminatı olan gençlerimizi iyi tanımak, iyi tanıdığımız gençleri doğru eğitmek, doğru eğittiğimiz gençleri milli şuuru yüksek çağdaş ve geçerli bilgilerle donatarak onları öğretimi öğrenen bireyler haline getirmektir. buraya gelip bizleri onurlandırdığınız için  hepinize çok teşekkür ediyorum ” dedi.

Editör: TE Bilişim