Pamukkale Üniversitesi Turizm Fakültesi Turizm Rehberliği Bölümü son sınıf öğrencileri Turizmde İletişim ve Halkla İlişkiler Dersi kapsamında Kazak öğrenciler ile birlikte çeşitli turizm şirketlerinde iletişim stratejileri konularında ortak çalışmalar gerçekleştirdi.

Türk ve Kazak öğrenciler ile birlikte çeşitli turizm şirketlerinde iletişim stratejileri konularında yapılan ortak çalışmalar ile birlikte misafir Kazak öğrenciler geleneksel Türk konukseverliğini yaşarken, son sınıf öğrencileri de Kazak kültürünü yakından tanıma fırsatı buldu.

Turizm Fakültesi Turizm Rehberliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Naci Polat konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları kaydetti: ‘‘Ders kapsamında gerçekleştirilen kültürlerarası iletişim boyutunda birinci elden kazanılan deneyimler ve somut çıktılar sayesinde, önümüzdeki yıllarda mezun olacak PAÜ Öğrencileri ile turizm alanında Orta Asya Cumhuriyetleri ile ortak çalışmalar gerçekleştirmeyi planlamaktayız. Sağlık turizmi alanında cazibe merkezi haline gelmekte olan Denizli’nin Türki Cumhuriyetlerden özlenen sayıda turist çekmesi için ortaya konacak pazarlama/iletişim stratejileri bu çalışmaların odak noktasını oluşturacaktır.’’

Editör: TE Bilişim