2018-2019 Eğitim Öğretim yılında hizmete giren ve “Türkiye’nin geleceğini yetiştirmek için varız” diyerek öğrenci kabul etmeye başlayan BİLNET Okulları, daha ilk yılında parmakla gösterilecek bir eğitim yuvası oldu. Büyük hayaller ve hedeflerle bu yıl eğitime başlayan BİLNET Okulları, kısa sürede parmakla gösterilecek okullar arasında zirveye oynamaya başladı. 3.0 Eğitim sisteminin uygulandığı okulda deyim yerinde ise başarılı bir eğitim için “Yok yok…” BİLNET Okulları 33 derslik, 45 öğretmen ile daha şimdiden hayallerine koşacak çocukların yol göstericisi olmuş. İdarecisinden, öğretmenine, öğrencisine ve velilere kadar herkes kocaman bir ailenin parçası olmanın mutluluğunu yaşıyor.

YENİ YATIRIMLAR GELECEK

 Eleştiriye açık, hizmet içi eğitimlerle donanımlı bir eğitim kurumu olan BİLNET Okulları, gelecek yıllar için de, sürprizlere hazırlanıyor. BİLNET Okulları bu yıl Denizli’de Anaokulu, İlkokul ve Ortaokul seviyelerinde 248 öğrenciye eğitim veriyor. Lise seviyesinde de eğitim verme düşüncesinde olan BİLNET Yönetimi, çok iddialı. Denizli’deki BİLNET Okulları’nı bölgenin en iyisi ve en donanımlısı yapmayı planlayan yönetim, “Daha yolun başındayız” diyerek, yatırımların büyüklüğü konusunda sinyal verdi.

HER ŞEY YOLUNDA

“21. yüzyılın dünya vatandaşlarını yetiştiriyoruz” diyen BİLNET Okulları’nın CEO’su Faruk Tatar, Genel Müdür Yardımcısı Esen Ceylan ve Resmi İşler Koordinatörü Bülent Düzenli ile Denizli’deki okulu ziyaret etti. Personelinden, öğretmenine ve öğrencisine kadar tek tek ilgilenen ve herkese “Mutlu musunuz?” diye soran Tatar, okulun tüm birimlerini ve sınıflarını dolaşarak, okul idarecilerinden bilgi aldı. Faruk Tatar, girdiği her sınıfta yüzlerin gülüyor olmasını da “Her şey yolunda” olarak yorumladı. 30 YILLIK TECRÜBE Eğitimde en büyük sıkıntının alışkanlıkları değiştirememekten kaynaklandığını söyleyen BİLNET Okulları CEO'su Faruk Tatar, daha yolun başında olduklarını söyledi. BİLNET Okulları’nın Bilfen Okulları’nın 30 yıllık eğitim tecrübesi ve alanında deneyimli koordinatörleri ile yapılandırılmış bir eğitim yuvası olduğunun altını çizerek, “BİLNET 3.0 Eğitim Sistemi’nin uygulandığı bir okul. Eğitimde en büyük sıkıntı, alışkanlıkların değiştirilememesi. Eğitimde çağın gerekliliklerine açık olunmalı” dedi.

DAHA YOLUN BAŞINDAYIZ

 “Türkiye’nin geleceği, eğitimde gösterilen başarı ile doğru orantılı” diyerek sözlerini sürdürüp “Daha yolun başındayız. Daha neler yapacağız” dedikten sonra yaratılan eğitim yuvasını mütevazi bir şekilde anlatan BİLNET Okulları CEO’su Faruk Tatar, “Bir kocaman bir aileyiz. Daha önce söylediğim gibi bizi tanıyanlar, tanıdıktan sonra BİLNET’in kendi tanıtımını yapmasına fırsat vermeyecekler. Bizi velilerimiz anlatacak. Onlar bizi tanıtacak. Biz işimizi yapıp, çocuklarımızı geleceğe hazırlayacağız” diye konuştu.

BÖLGENİN EĞİTİM ÜSSÜ OLACAK

 BİLNET Okulları’nın gelecek yılar için yatırımlarının devam edeceğini ve bunun için çalışmalarının sürdüğünü belirten, bu konuda iddialı olduklarını “Denizli bölgenin eğitim üssü” olacak sözleriyle dile getiren BİLNET Okulları CEO’su Faruk Tatar, okul hakkında verdiği bilgiler ve gelecek için planlanan çalışmalar için sözlerini “Daha alınacak çok yolumuz var” diyerek tamamladı.

OKUL SAYISI 45’E ÇIKACAK

 Diğer taraftan Türkiye genelinde 20 okul ile eğitim öğretim hizmeti veren BİLNET Okulları, kendisine gösterilen ilgi, duyulan güven ve tecrübesi ile önümüzdeki yıl okul sayını 45’e çıkaracak. BİLNET Okulları, 45 ayrı okulda öğrencileri geleceğe hazırlamaya, onları 21. Yüzyılın dünya vatandaşı olma yolunda yol göstericisi olmaya devam edecek.

 

Editör: TE Bilişim