Denizli Genç İşadamları Derneği’nin (DEGİAD) üyelerine yönelik hazırladığı “İhracatta Yeni Pazarlar Yeni Fırsatlar Eğitim Projesi”, Ege Kalkınma Ajansı’nın (GEKA)Teknik Eğitim Desteği almaya hak kazandı. Proje, imzalanan protokol ile bir ay içerisinde hayata geçirilecek.  

PAMUKKALEHABER

GEKA Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen törende, GEKA’nın Teknik Eğitim Desteği programı kapsamında desteklenen DEGİAD üyelerinin dış ticarette eksikliklerini gidermek amacıyla hazırladığı “İhracatta Yeni Pazarlar Yeni Fırsatlar” eğitim projesinin protokolü imzalandı.
İmza törenine GEKa Genel Sekreter Vekili Özgür Akdoğan, DEGİAD Başkanı Melek Sözkesen ile DEGİAD yönetim kurulu üyeleri katıldı. 



GEKA’nın Teknik Destek Eğitim programı hakkında bilgi veren GEKA Genel Sekreter Vekili Özgür Akdoğan, “Teknik Destek Programı GEKA’nın dört yıldan beri uyguladığı bir program,   Bu program kapsamında Denizli, Muğla ve Aydın’da kar amacı gütmeyen kuruluşların eğitim projelerine, eğitim faaliyetlerine destek olmak amacıyla hazırlanmış bir program. Program kapsamında yaklaşık 12 bin kişi eğitimden yararlandı. DEGİAD7ın hazırlamış olduğu projeyi, program kapsamında desteklenmeye hak kazandı. DEGİAD’a bu projelerinden dolayı teşekkür ederim” dedi. 


GENİŞ KATILIMLI BİR PROJE OLACAK
DEGİAD üyelerinin ihracatta yeni pazarlar, yeni ufuklar ve yeni teknikler bakımından eksikliklerini gidermek amacıyla hazırladığımız “İhracatta Pazarlar Yeni Fırsatlar” projesini GEKA Desteği ile hayata geçireceklerini belirten DEGİAD Başkanı Melek Sözkesen, ”Üyelerimizin veya çalışanlarının dış ticaret ile ilgili eksikliklerini tamamlamak için hazırladığımız proje bir ay içerisinde hayata geçirilecek. Ben üyelerimizden geniş katılım bekliyorum. Onlardan gelen talep doğrultusunda eğitim programlarımız devam edecek” diye konuştu.  
Konuşmaların ardından DEGİAD Başkanı Melek Sözkesen ile GEKA Genel

Sekreter Vekili Özgür Akdoğan, arasında  “İhracatta Yeni Pazarlar Yeni Fırsatlar” projesinin protokolü imzaladı. 
 

Editör: TE Bilişim