DEGİAD 25. Kuruluş yıldönüm etkinlikleri devam ediyor. Ekinlikler kapsamında Denizli’ye davet edilen Damat’ın sahibi Süleyman Nazif Orakçıoğlu, Dedeman Park Otel’de genç işadamlarına markalaşmanın püf noktalarını anlattı, Türkiye ekonomisini değerlendirdi.

PAMUKKALEHABER
Kuruluşlarının 25.yılını kutlayan Denizli Genç İşadamları Derneği(DEGİAD) üyeleri Dedeman Park Otel’de Türkiye’nin sayılı markalarından Damat, Tween ve D’S Damat bünyesinde barındıran Orka Tekstil’in kurucusu Süleyman Orakçıoğlu ile biraraya geldi.
 



Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkan Vekili ve DENİB Başkanı Süleyman Kocasert, DEGİAD Başkanı Melek Sözkesen ile üyelerin katıldığı yemekte, Türkiye’deki ekonomik gelişmeler, ekonomiye yansımaları ve 2017 yılı ile ilgili beklentiler değerlendirildi.  

2016’da yaşanan olaylar nedeniyle ekonominin olumsuz etkilenmesi ekonomik parametrelerin değişmesine neden oldu.  Tüm parametrelerin inişe geçtiği son süreçten kurtulmanın yollarını arayan Denizlili işadamları öncelikle Türkiye ekonomisini öğrenmek ve 2017 yılı ile ilgili tahminleri değerlendirmek üzere 1986 yılında başlayan ve 30 yıllık süreçte markalaşarak adını tüm dünyaya duyuran, birçok kez yılın işadamı, yılın girişimcisi ödüllerine layık görülen Süleyman Orakçıoğlu’nu ağırladı. 
Etkinlik hakkında bilgi veren DİGEAD Başkanı Melek Sözkesen, “Bu yıl bizim 25.kuruluş yıldönümümüz. Kuruluş yıldönümümüzü yıl boyunca çeşitli etkinliklerle kutlayacağız. Bu etkinlik de onlardan biri.  Orakçıoğlu’nun markalaşma deneyimi ve Türkiye’de ekonomik gelişmeler ile ilgili tahminleri bizim için önemli. O’nun bize tavsiyeleri genç işadamlarına yol gösterecektir” dedi



Orakçıoğlu ise, Denizlili işadamlarının girişimciliği ve teşviklerden yararlanmadan gösterdikleri başarının takdir edilmesi gerektiğini belirtti.

Açılış konuşmalarının ardından toplantı basına kapalı olarak devam etti.  
 

Editör: TE Bilişim