Denizli Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü personeli, örnek bir davranış sergileyerek Kızılay'a kan bağışı yaptı.

Türk Kızılayı'nın "Kan acil değil sürekli bir ihtiyaçtır" sloganıyla hareket eden DESKİ personeli, kampanya düzenleyerek kan bağışında bulundu. Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin zemin katında düzenlenen kan bağışı kampanyasında ilk bağışı, DESKİ Genel Müdürü Mahmud Güngör yaptı. Sabah saatlerinde başlayan kampanyaya, DESKİ çalışanları yoğun ilgi gösterdi. Türk Kızılay'ı Denizli Kan Bağışı Merkezi'nde görevli Dr. Murat Tokcan, DESKİ personeline kampanya için teşekkür etti.

DESKİ Genel Müdürü Mahmud Güngör, kan bağışının gönüllülük esasına dayandığını vurgulayarak, "Hayati bir öneme sahip olan kan için Türk Kızılay'ı sürekli kampanyalar düzenliyor. Daha önce kan bağışı kampanyalarına destek veren Büyükşehir Belediyesi bu kez de bu kampanyayı destekledi. Yoğun katılımlarıyla kan bağışında bulunan tüm çalışanlarımıza çok teşekkür ediyorum" dedi.

Osman Nuri BOYACI/ DENİZLİ, (DHA)

Editör: TE Bilişim