Denizli Valisi  Şükrü Kocatepe, Diyarbakır’ın Sur ilçesinde terör örgütü mensupları ile yaşanan çatışmada yaralanan Jandarma Uzman Çavuş Seyfettin Kayacan’ı baba evinde ziyaret etti.

 

Beraberinde Vali Yardımcısı Ekrem Büyükata, Sarayköy Kaymakamı Fatih Akkaya, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Namal, İl Jandarma Komutanı Albay Cengiz Yıldız, Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ahmet Altın ile birlikte yaralı asker Jandarma Uzman Çavuş Seyfettin Kayacan’ı Sarayköy İlçesi Turan Mahallesindeki evine giden Denizli Valisi  Şükrü Kocatepe, yaralı askerimizle burada bir süre görüştü.

 

Yaralı askerimiz ve ailesine geçmiş olsun dileklerini ileten Denizli Valisi  Şükrü Kocatepe, ailenin sorunlarını dinleyerek, Devlet olarak her zaman yanlarında olduklarını söyledi.

 

3 şubat 2016 tarihinde saat: 12:43 sıralarında Diyarbakır’ın Sur İlçesinde bölücü terör örgütü mensuplarınca barikat kurarak yol kapama ve hendek kazma olaylarını önlemek amacıyla Bayrak-12 Müşterek Özel Birlik Operasyonunda bölücü terör örgütü mensuplarınca açılan ateş sonucu kol ve sağ bacak bölgesinden yaralandı. Diyarbakır Askeri Hastanesi’ndeki tedavinin ardından GATA Komutanlığı’na sevk edilen ve buradan da 45 gün istirahat raporlu olarak Sarayköy’e ailesinin anına sevk edildi.

Editör: TE Bilişim