Denizli’nin büyük firmalarından biri olan Tan Tekstil yapılmayanı yaptı, modanın kalbi Paris’te adından en çok söz ettiren Türk firması oldu. 

PAMUKKALEHABER

Dış giyimde moda, renk ve kreasyon’ unun belirlendiği tek fuar olarak bilinen Premiere Vision Paris Fuarı’nda Denizli’den Tan Tekstil de yerini aldı.



 Avrupa Birliği üyesi olmayan ülkeleri katılımcı olarak almayan fuara Tan Tekstil, İtalyan acentesi vasıtasıyla katılarak, Türkiye’den 15 yıldan bu yana katılan ilk firma olarak adından söz ettirdi. 

Fuar Hakkında bilgi veren Tan Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Tan, “Kumaş, iplik, elyaf, triko, gömleklik kumaş, tasarım ve moda üzerine kurulu fuara dünyadaki tüm alıcı firmalar ziyaretçi olarak geliyor. Bu fuar bir veya iki yıl sonrasının renkleri ve moda kumaşlarının tayin edildiği fuar özelliğini taşıyor” dedi.  

Amerika Birleşik Devletleri, Hollanda, İtalya, Almanya, Polonya, Fransa, İspanya, Belçika, Portekiz gibi ülkelerden ziyaretçi akınına uğrayan Premiere Vision Paris Fuarı’nda, Tan Tekstil 2017 koleksiyonlarını sergiledi ve büyük beğeni topladı. 
 

Editör: TE Bilişim