Gündüz bütün okullarda, görev yapan öğretmenlere hediyeler dağıtıldı ve yıllardır ihmal edilen emekli öğretmenlere yemek tertip edildi. Her yıl 24 Kasım’da görev yapan öğretmenlerin yemek yediği ve eğlendiği düzen bu sene Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş tarafından değiştirildi ve bir ilk gerçekleştirildi. Bir değişiklik yapılarak yıllarca bu vatana hizmet etmiş öğretmenler hatırlandı.

 

Mikrofon alarak duygu ve düşüncelerini dile getiren öğretmenler daha önceden böyle bir etkinlik yapılmadığını ve emekli öğretmenlerin bu zamana kadar hep unutulduğunu, çok duygulandıklarını ve çok mutlu olduklarını kaydettiler. Emekli olmadan önce bir veda yemeği düzenlenip daha sonra bir daha hatırlanmadıklarını söyleyen emekli öğretmenler bu etkinliğin öncü olup en azından bir gün dahi olsa emekli öğretmenlerin hatırlanmasını istedi.

 

Sadece bir gün değil her gün öğretmenlerin emrinde olduğunu dile getiren Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş; “vatana millete hayırlı evlatlar yetiştirmek için yıllarca canla başla çalışan öğretmenlerimizin başımızın üstünde yeri var. Biz sizin sayenizde bu günlere geldik. Ne zaman bir ihtiyacınız olursa emrinizdeyim. Her zaman arayabilir istek, görüş ve önerilerinizi bana bildirebilirsiniz” dedi. 

 

Editör: TE Bilişim