Denizli Haber - DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, bir dizi üye ziyaretinden oluşan programının ilk durağı olarak iş insanı Halil Pekdemir’i ziyaret etti.

2-Pekdemir2

İş adamı Pekdemir, Başkan Erdoğan ile ekibinin çalışmalarını takdirle takip ettiğini dile getirip emeklerinden dolayı teşekkür etti. Pekdemir Ailesi ile çalışanlarına misafirperverliğinden dolayı teşekkür eden Başkan Erdoğan ise ziyaretiyle ilgili olarak “Şehrimizin gıda sektöründeki marka iş insanlarından biri olan üyemiz değerli iş insanı Halil Pekdemir'i, Denizli'mizin yanı sıra Aydın, Manisa ve Afyonkarahisar'daki bayileriyle, Ege Bölgesi’nde önemli ve büyük bir firma haline getirdiği işletmesi Pekdemir Çiftliği'nin idari binasında ziyaret ettik. Sektörleri ile Denizli Ticaret Odamızın faaliyetlerini istişare ettik. İzlenimlerini bizlerle paylaştı; önerilerini dinledik. İş dünyamızdaki takdire şayan emekleri, istihdam ve yatırımlarından dolayı kendilerini kutlar, örnek başarılarının katlanarak artmasını dilerim” dedi.

1-Pekdemir1

Başkan Erdoğan’ın ikinci durağı ise DTO üyelerinden Alp Süpermarket ile sahibi Süleyman Gedik oldu. Erdoğan ile beraberindekiler, genç iş adamı Gedik ile de sektörlerinin durumu ve odalarının çalışmalarını değerlendirdi. Gedik, Başkan Erdoğan ile ekibini işletmelerinde görmekten duyduğu memnuniyeti dile getirip teşekkür etti.

4-Alp2

Başkan Erdoğan’a ziyaretlerinde DTO Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Kocabay, Meclis Üyeleri Ali Önal, Muhammet Alan, Yavuz Aki, iş insanı Nevzat Yakı, DTO Genel Sekreteri Ali Rıza Tekin ile Özel Kalem ve Medya İletişim Sorumlusu Ömer Altıntaş eşlik etti. Erdoğan’ın bir sonraki adresi ise dededen toruna aile işletmesiyle bir asrı geride bırakan Denizli’nin güzide markalarından Hacı Şerif ile sahiplerinden Necip Helvacı ve Yunus Helvacı'ydı. Başkan Erdoğan, güler yüz ile tatlı dillerinin yanı sıra sektöründeki öncü ve güçlü yatırımlarıyla dikkat çeken Helvacı Ailesi’nin örnek bir tüccar ve müteşebbis olduğunu belirtip Hacıeyüplü’deki fabrikalarında bir araya geldiği iş insanı baba oğula, kentte iş ve istihdam oluşturan çabalarından dolayı teşekkür etti.

3-Alp1

BAŞKAN ERDOĞAN: “SEKTÖRLERİNİ VE EKONOMİDEKİ SON GELİŞMELERİ ELE ALDIK”

DTO Başkanı Uğur Erdoğan, ziyaretleriyle ilgili değerlendirmesinde, gıda sektöründeki üyeleriyle fikir alışverişinde bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Erdoğan, “Firmalarımızla, sektörlerindeki gelişmeleri yerinde değerlendirme fırsatı bulduk. Denizli Ticaret Odamızdaki faaliyetlerimizi de istişare ettik. Gıda sektöründe uzun yıllardır sürdürdükleri emekleri, iş dünyamızdaki takdire şayan gayretleri, örnek istihdam ve yatırımlarından dolayı, işletmelerimizi, çalışanlarını ve emektar sahiplerini kutluyorum. Başarılarının katlanarak artmasını diliyorum” dedi.

11-Yurdal1

İKİNCİ TİCARİ YOL İLE BAYRAMYERİ’NDEKİ ESNAFI DA ZİYARET ETTİ

Başkan Erdoğan, 2'nci Ticari Yol ile Bayramyeri’ndeki Ticaret Odası üyeleri ile esnafı da ziyaret ederek, işlerini ve sektörlerini konuştu… Beyaz eşya sektöründe hizmet veren Alevgaz'ın sahibi Nail Gündüz ile çalışanlarına hayırlı işler diledi.

12-Yurdal2

İş insanı Gündüz, Başkan Erdoğan ile beraberindekilere, 2'nci Ticari Yol'daki binalarını gezdirdi; işleri, hizmetleri ve ürünleri hakkında ayrıntılı bilgilendirdi. Erdoğan, Gündüz'e sektörleri hakkında ayrıntılı bilgilendirmesi, samimiyeti, ilgisi ve misafirperverliğinden dolayı teşekkür etti. Azmini takdir ettiğini belirterek çabalarının karşılığının yeni yatırımlar ile istihdama dönüşerek daha da değerlenmesini diledi.

10-HacıŞerif2

Başkan Erdoğan, daha sonra da sektöründe çok uzun yıllardır hizmet veren Denizli Ticaret Odası’nın üyelerinden Canerler Giyim'in sahibi Coşkun Caner'i ziyaret etti. Hem alışveriş yaptı hem de sektörlerini ve işlerini istişare etti. Ziyaretinin sonrasında Canerler’in sektöründe öncü bir marka olduğunu belirten Başkan Erdoğan, “Sayın Coşkun Caner’in, değerli abimizin fikirleri, bizim yolumuza ışık tuttu; tutuyor. Kendisinden duyduklarımız, moral ve motivasyonumuzu artırdı. Önerileri de bizim için altın değerindedir. Teşekkür ederim” dedi. Erdoğan, ziyaretlerindeki sohbetlerinde Denizli Ticaret Odası’ndaki faaliyetleriyle projelerini de anlattı.

5-Hacı şerif1

DTO BAŞKANI ERDOĞAN: “BAYRAMYERİ İLE 2’NCİ TİCARİ YOL, DENİZLİ’DE TİCARETİN KALBİDİR”

Başkan Erdoğan son olarak Bayramyeri Meydanı'nın duayen esnafı Yurdal Danışman'ı ziyaret etti. İkilinin hoş sohbetine DTO Meclis Üyesi Önallar Gıda Pazarı’nın sahibi Ali Önal da eşlik etti. Başkan Erdoğan, ziyaretiyle ilgili olarak “Değerli büyüğümüz Sayın Danışman, beyaz eşya ve ev aletleri ile ürünleri sektöründe öncü ve sevilen isimlerden; kendisinin engin tecrübelerinden faydalandık. Odamızdaki faaliyetlerimiz, projelerimiz, sektörleri ve ticari hayatımızla ilgili fikirlerini ve önerilerini dinledik. Teşekkür ederiz” dedi.

9-Canerler2

Erdoğan ayrıca aynı bölgedeki esnafla da işleri ve sektörleriyle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Denizli Ticaret Odası’ndaki faaliyetleri ve projeleriyle ilgili bilgiler verdi; görüş ve önerilerini almayı da ihmal etmedi.

16-Esnaf13-Esnaf8-Alevgaz27-Canerler16-Alegaz1

Editör: Tahir Aygün