Denizli haber - Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan, üyelerini iş yerlerinde ziyaret ederek dinliyor; sektörlerini ve işlerini istişare etmeye devam ediyor. Göreve geldikleri günden bu yana sürekli sahada olduklarını ve üyelerinin talepleri ile önerilerini dikkate aldıklarını söyleyen DTO Başkanı Erdoğan, “Üyelerimiz, bizlerin varlık sebebidir. Onların beklentilerini, önerileri ile isteklerini dinliyoruz ve not alıyoruz. Çözüm bizimle ilgiliyse hemen gereğini yapıyoruz. Farklı bir mercinin alanına giriyorsa da aldığımız notlar orada kalmıyor, yetkili isimlerle, kurumlarla iletişime geçip çare arıyoruz” dedi.    

6-Saygül

DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, bu kez kara, hava, deniz yolu ile yolcu, yük, petrol, kargo taşımacılığı faaliyetleri ve kuryelik, depolama, antrepo, gümrük komisyonculuğu ile müşavirlik vb. hizmet faaliyetleri kapsamındaki üyelerinin yer aldığı 4’üncü Meslek Komitesi ile, aynı iş kolundaki üyelerini ziyaret etti. Başkan Erdoğan’a ziyaretlerinde DTO Meclis Üyesi Murat Çetintaş, DTO 4’üncü Meslek Komitesi Başkanı Veli Cengiz ile komite üyeleri Hasan Sağlam ve Âdem Bolat’ın yanı sıra DTO Genel Sekreteri Ali Rıza Tekin eşlik etti.

5-Saygül

Başkan Erdoğan, ilk olarak Adanalı Nakliyat’ın sahibi Âdem Adanalı'yı ziyaret etti. Ardından Aşar Kömür İnşaat Malzemeleri Petrol Nakliyat'ın sahipleri Aşar Ailesi ile Baki Aşar'ı iş yerlerinde, Saygül Lojistik'in sahibi kadın girişimci Hayriye Say'ı da ofisinde ziyaret etti. 

4-Aşar

BAŞKAN ERDOĞAN: TAŞIMACILIK SEKTÖRÜMÜZÜ, ÜYELERİMİZLE İSTİŞARE ETTİK

Ziyaretleriyle ilgili bir değerlendirmede bulunan Başkan Erdoğan, “Farklı sektörlerdeki üyelerimizi iş yerlerinde ziyaret ederek sektörleri ile işlerini konuşuyoruz. Onların beklentileri ile öneri ve şikayetlerini dinliyoruz ve not alıyoruz. Çözüm bizimle ilgiliyse hemen gereğini yapıyoruz. Sorun veya beklenti farklı bir mercinin alanına giriyorsa dan aldığımız notlar orada kalmıyor; yetkili mercilerle iletişim kurup, çare arıyoruz. Oda faaliyetlerimizi de istişare ediyor, projelerimiz ile düşüncelerimizi paylaşıyoruz. Üyelerimizin de fikirlerini ve tavsiyelerini alıyoruz” dedi.

3-Aşar2-Adanalı Nakliyat

Editör: Tahir Aygün